Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

UniPass: a kártya, ami mindent tud

| 2018. 09. 29. | 11:48:00
Könyvtárba, edzőterembe, kollégiumba...
UniPass: a kártya, ami mindent tud
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szeptember eleje óta nagyüzemben zajlik az egyetemi kártyák gyártása. Az elmúlt 3 évhez hasonlóan a beiratkozások alkalmával idén is mintegy 4000 elsőéves gólya vehette át UniPass kártyáját. A tanévkezdés miatt a szokásos kétheti gyártás helyett ilyenkor minden héten több száz egyetemi kártyát készítenek a Debreceni Egyetem UniPass Kártyamenedzsment Központjában. A kártya népszerűsége töretlen, hiszen az elmúlt hónapokban is több olyan funkcióval bővült, ami megkönnyíti az egyetemi polgárok mindennapjait az intézmény falain belül és azon kívül egyaránt.

- Az egyetemi kártya használható könyvtári olvasójegyként, épületek és tantermek beléptető rendszereinél, több kollégiumban belépőkártyaként, valamint a campusokon való parkoláshoz a gépjárművek sorompós beléptetésénél is. A tavalyi tanévben került bevezetésre az Életmódfejlesztési Klub Tagsági Díj. Az idei tanévtől új szolgáltatással bővült a kínálat: a tagsággal rendelkezők az UniFit-bérlet mellett már DEAC-bérletet is jelentős kedvezménnyel tudnak vásárolni. Mivel az egyetemi kártya a bérleteket elektronikusan tárolja, így azok mindkét helyen belépőkártyaként is használhatók – tájékoztat Fülöp Andrea központvezető.

Tavasszal indult a fizetési rendszer. Ezzel a szolgáltatással az egyetemi kártya már fizetőeszközként is használható az egyetemi menzákon, büfékben, klubokban, sőt az intézményhez kötődő fesztiválokon: a Nagyerdei Víztoronyban és a Campus Fesztiválon is. A kártyabirtokosok vásárlás előtt kártyájukat előzetesen feltölthetik a weboldalon a profiljukban, vagy az UniPass App-on keresztül bankkártyával, illetve a kijelölt feltöltő pontokon bankkártyával, vagy készpénzzel egyaránt. Az egyetemi kártya rendezvény beléptetésre is használható. Idén először debütált a júniusi Dolgozói DErbi-n, ahol több ezer résztvevő beléptetése vált gördülékennyé általa.

Üzletek is adnak rá kedvezményt

Az UniPass kártya a Debreceni Botanikus Kertbe ingyenes belépésre nyújt lehetőséget, de egyre több elfogadóhelyen jogosít kedvezményes vásárlásra is. A legnépszerűbbek a LIBRI, a Praktiker, a FŐNIX Rendezvényszervező és a FÓRUM üzletei által kínált kedvezmények, de méltán mutatkozik egyre nagyobb érdeklődés az Aquaticum Debrecen SPA által kínált dolgozói kedvezmény iránt is.

Az UniPass kártya igénylésének lehetősége minden egyetemi polgár – aktív dolgozó és hallgató – számára egész évben folyamatos. A kártya első alkalommal ingyenes és öt évig használható. A https://unipass.hu/ weboldalon a Profilba hálózati azonosítóval és jelszóval belépve, egy igazolványkép feltöltésével, 21 háttérképből választva a kártyaigénylés nagyon gyors és egyszerű, melyet magyar és angol nyelvű E-learning tananyag is támogat. 

-  A nyár újdonsága, hogy a nagyobb kopásállóság érdekében minden kártyát laminálunk. A kényelmi szolgáltatások igénybe vételéhez augusztus 1. után a kártyabirtokosok saját maguk aktiválják kártyájukat a hátoldalon található CVV kód segítségével. Idén több mint négyezer kártya érvényességi ideje jár le. Az érintett kártyabirtokosok 60 nappal a kártya lejárata előtt tájékoztató e-mailt kapnak az új kártya igénylésének lehetőségéről és a szükséges teendőkről. Kártyabirtokosaink honlapunkon és Facebook-oldalunkon minden szükséges információt megtalálnak, de kérdéseikkel ügyfélszolgálatunkhoz is bármikor bizalommal fordulhatnak – összegzi Fülöp Andrea központvezető.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Franciás séta Debrecenben – sokat lehet belőle tanulni!
Franciás séta Debrecenben – sokat lehet belőle tanulni!
A sport mellett szimbolikusan érintik az irodalmat, a képzőművészetet, a történelmet és természetesen a gasztronómiát is.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Földes két utcájában is aszfaltoznának
A vízelvezetést is megoldanák.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
A legjobb dolgok sokszor pont abból sülnek ki, ha a régi jó megoldásokat az új tudással bővítjük.