Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kezdődik Debrecenben a nagyerdei gyilkos pere

| 2018. 09. 17. | 11:09:00
K. Attila egy hajléktalan nővel végzett.
Kezdődik Debrecenben a nagyerdei gyilkos pere
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség vádirata szerint a vádlott 2017 nyarán egy nyíregyházi hajléktalanszállóról átköltözött egy debreceni hajléktalanszállóra. A férfi a városban alkalmi munkákat végzett, majd a kapott pénzt italra és gyógyszerre költötte. K. A. idén február 18-án Debrecen főterén észrevette a sértettet, akivel előtte már többször találkoztak és megkínálták egymást itallal. A beszélgetés során a férfi és a nő megállapodtak abban, hogy együtt kimennek a Nagyerdőre, ahol közösülni akartak. A 33 éves férfi és a sértett gyalog indultak útnak, amely során tovább ittak a náluk lévő borból, így mire kiértek az erdőbe, addigra mindketten nagyon ittas állapotba kerültek.

A Nagyerdei Stadionnál bementek az erdőbe, ahol megpróbáltak közösülni, mely nem sikerült. A sértett közölte, hogy ezt abba akarja hagyni, mire szóváltás alakult ki köztük.

K. A. ekkor agresszív lett, majd dulakodni kezdtek, amely során mindketten a földre kerültek. A vádirat szerint a földön fekvő nőt a férfi ököllel megütötte és továbbra is próbált a sértettel közösülni, mely eredménytelen maradt. A 33 éves férfi áldozatát ököllel állon vágta, majd alkarjával a nő nyakára ránehezedett. A vádlott egy idő után már csak azt vette észre, hogy a sértett nem lélegzik. Mikor a férfi rájött arra, hogy mit tett, felöltözött és a helyszínről a hajléktalanszállóra távozott.

[Beillesztett cikk: Megöltek egy nőt a debreceni Nagyerdőn]

A nő holttestére járókelők találtak rá, akik értesítették a rendőrséget.

A vádlott cselekményével az átlagot lényegesen meghaladó testi és lelki gyötrelmet okozott, amely a szokásostól eltérő lelketlenséggel, a sértett emberi méltóságának megalázásával történt – fogalmaz az ügyészség.

A vádirat szerint a férfi két nappal később, február 20-án délután

Debrecen belvárosában nyolc nőt és egy az édesanyjával sétáló 13 éves gyermeket bántalmazott úgy, hogy minden előzetes szóváltás nélkül ököllel arcon ütötte őket.

Az egyik sértett nem vesztette el lélekjelenlétét, és felhívta a segélyhívót, majd a rendőrök a férfit a helyszíntől nem messze elfogták.

[Beillesztett cikk: Elfogták a debreceni gyilkost + videó]

A nők és a gyermek nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek, azonban figyelemmel a bántalmazás módjára, mértékére és a sérült testtájékokra megállapítható, hogy a vádlott szándéka a sértetteknek nyolc napon túl gyógyuló sérülés okozására irányult – tartalmazza a vádirat.

Az aljas indokból, különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette és más bűncselekmények indult büntetőügy előkészítő ülése a Debreceni Törvényszéken szeptember 19-én lesz.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Térköveznek, parkolókat alakítanak ki, rendbe teszik a kosárlabdapályát.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.