A debreceni Mecénás-díjas rekordot döntött

2018.09.25. 17:00

A debreceni Mecénás-díjas rekordot döntött
Szabó Sándor mindig többet akar! (Fotó: dvscboxing.hu)

Az erő vele van...

Hirdetés

A Global Powerlifting Committee  (GPC) égisze alatt rendezte meg Egerben az erőemelő világbajnokságot a Magyar Professzionális Erőemelő Liga. A DVSC fekvenyomó csapata kitett magáért ezen a viadalon adta hírül a dvscboxing.hu.

Balról: Kiss László, Szabó Ildikó és Szabó Sándor

Szabó Sándor, a DVSC ökölvívócsapatának klubmenedzsere új egyéni, egyben országos csúccsal nyerte meg korosztályában (55-60 év) a küzdelmet. A debreceni sportember 172,5 kg-ot nyomott ki, a vetélytársai meg sem tudták igazán közelíteni őt. Az örökös Toldy-díjas (egymás után háromszor nyerte meg a debreceni gerundiumversenyt), továbbá a debreceni önkormányzat által Hajdós Alfréd- majd Mecénás-díjjal is elismert sportember még mindig úgy érzi, hogy maradt benne fejlődési lehetőség, és szeretné, ha az október közepi, nagyszombati WUAP világbajnokságon (ez másik szervezet világversenye) még tovább tudna javulni.

Szabó Sándor húga, Szabó Ildikó sem talált legyőzőre Egerben a 45-50 évesek között, illetve edzőtársuk, Kiss László az 50-55 évesek között a második helyen végzett, így igazán sikeres versenyt zártak a debreceniek.

 

Szabó Sándorerőemelés

Szóljon hozzá!

Hirdetés