Hirdetés

Hirdetés

Debreceni szépség rabolta el a közönség szívét

civishir.hu

2018.08.05. 08:52

Debreceni szépség rabolta el a közönség szívét
(Fotók: NLCafé, Ludman Fruzsina Facebook-oldala)

Ludman Fruzsina szerezte a legtöbb voksot.

Hirdetés

Hirdetés

Augusztus 4-én ötödik alkalommal rendezték meg a Miss Balaton szépségversenyt. Látványos showműsor keretében választották meg a királynőt és udvarhölgyeit. A 12 döntőbe jutott lány több körben mutatta meg magát a színpadon, köztük sportos és elegáns viseletben, de a bikinis forduló sem maradt el. 

A szépségekre a finálét megelőzően a közönség is leadhatta voksát.

A legtöbb szavazatot a debreceni, frissen érettségizett Ludman Fruzsina kapta.

Őt a közönségtől beérkezett voksok alapján Petri Beatrix követte a második, illetve az idei királynő, Tóth Lilla Hanna a harmadik legtöbb szavazattal. A közönségszavazás helyezettjei egy-egy Fashion Street és Furla vásárlási utalvánnyal gazdagodtak.

Az Epres Judit vezette zsűri végül a stylistként is dolgozó miskolci egyetemista fejére tette a koronát.

Tóth Lili Hanna lett a Miss Balaton győztese és a királynői cím mellett az Instagram-oldalon futó szavazáson a harmadik legtöbb voksot is begyűjtötte. Lili számára nem ismeretlen a színpad, hiszen szabadúszó modell és a 2014-es Miss Universe Hungary második helyezettje. 

Az első udvarhölgynek a fiatal anyukát, Foczkó Dalmát, második udvarhölgynek pedig az angoltanárként dolgozó Bíró Barbara Cynthiát választották.

A győztes nyereménye egy személyautó, míg a második helyezett Fockó Dalma, aki egyben a Sugarbird különdíjasa és a harmadik helyen végzett Bíró Barbara Cynthia egy-egy egyhetes, páros tunéziai utazás boldog nyertese lett.

A balatonfüredi fináléra a versenyzők már napok óta mentorok és tanácsadók segítségével készültek, hogy a mindent eldöntő estén a legjobb formájukat mutassák.
szépségversenyMiss BalatonLudman Fruzsina

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.