Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Debrecenben és környékén csőstül jött a baj

| 2018. 08. 26. | 13:28:00
Szinte folyamatosan vonulni kellett.
Debrecenben és környékén csőstül jött a baj
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sűrű napjuk volt szombaton a hajdú-bihari tűzoltóknak. Nézzék!

  • Szombat délelőtt két személygépkocsi ütközött össze Debrecenben, a Pallagi úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket, a mentőszolgálat pedig a gépkocsik vezetőjét kórházba szállította.
  • Kabán, a Kert utcában egy lakóház egyik szobájába darazsak költöztek, az ott élő idős embert veszélyeztették a rovarok. A kabai önkéntes tűzoltók kéziszerszámok és motoros láncfűrész segítségével a födémet megbontották, majd egy méhész a darazsakat eltávolította. Az épület lakható maradt.
  • Oszlopon lehelyezett transzformátor gyulladt ki tegnap délelőtt a debreceni Tisza utcában. Az áramszolgáltató szakemberei a tüzet kézi tűzoltó készülékkel eloltották. A helyszínre a megyeszékhely hivatásos tűzoltói vonultak, akik a területet biztosították, amíg a szakemberek a munkálatokat végezték. Az érintet terület áramszolgáltatása késő estére helyreállt.
  • Ötméteres fenyőfa egyik ága lehasadt Hajdúszoboszlón, a Pávay-Vajna utcában. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók a faágat kézi erővel távolították el.
  • Komádiban, a Dózsa György utcában egy fűzfa a vihar miatt az úttestre dőlt, az utat teljesen elzárta. A komádi önkormányzati tűzoltók láncfűrésszel és kéziszerszámokkal a fát feldarabolták és megszüntették a forgalmi akadályt.
  • Egy személygépkocsi árokba hajtott tegnap délután Hajdúhadház közelében a 354-es számú úton. A balmazújvárosi és a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották az esethez, akik a járművet átvizsgálták, majd áramtalanították azt. Az autóban egy ember utazott, őt a mentőszolgálat kórházba szállította.
  • Lánghegesztés közben egy vezeték eltört, amely következtében lángok csaptak fel Debrecenben, a Haláp tanyán. A debreceni hivatásos tűzoltókat valamint a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot riasztották, akik a területet biztosították valamint tűzeseti helyszíni szemlét folytattak le az eset után. A tűzben egy ember megsérült, őt a mentőszolgálat kórházba szállította.
  • Késő délután Komádi külterületén egy nagyméretű fa az úttestre dőlt, ezért a komádi önkormányzati tűzoltók kézi erővel eltávolították a fát.
  • Tizenöt méteres szilfa kettéhasadt tegnap kora este Mezősason, a Nagy Sándor utcában. A fa egy kapura és egy villanyvezetékre borult. Az áramszolgáltató a vezeték feszültségmentesítését elvégezte, így a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók a fát motoros láncfűrésszel eltávolították.
  • Késő este a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltókat riasztották tűzhöz. Balmazújvároson, a Csokonai utcában két négyzetméteres területen égett a száraz avar, melyet a tűzoltók egy vízsugárral oltottak el.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Eltűnt egy 26 éves debreceni nő
Eltűnt egy 26 éves debreceni nő
Február 10-én ismeretlen helyre távozott.
Hirdetés
Hirdetés
Kihallgatták Varga Juditot
Kihallgatták Varga Juditot
A volt igazságügyi miniszter a Központi Nyomozó Főügyészségen járt.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Tíz újabb Mercedes váltja a korábbi Volvókat Debrecenben
A számok alapján sokkal több 6-14 éves készül használni a közösségi közlekedést, mint az ingyenesség előtt.
Ingyenes jogosítvány – egy debreceni autósiskola szemével
Az új intézkedés a közlekedési kultúrán javíthat, de nem jelent jelentős kiadáscsökkenést.
Keresztje lett Biharkeresztesnek a sok iparűzési adó
Kopogtatnak újabb beruházók a kisvárosban, az ipari területre alkalmas hely azonban elfogyott.
Szőnyeget vennének a Hotel Lyciumba
Az Aquaticum Debrecen Kft. pályázata.
Pert nyert a Forbes a Hell cég ellen, azaz le lehet írni a milliárdos tulajdonosok nevét
2019-ben a személyiségi jogok megsértése miatt nyújtottak be keresetet a bíróságra.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
A főispán és a polgármester a szakképzés jelentőségét hangsúlyozta.
 Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
A több mint 100 millió forintos beruházással elkészült új SPAR szupermarket március 21-én nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt Hajdúböszörményben. A Baltazár Dezső utca 8-16. szám alatti fejlesztés révén 20 fő foglalkoztatására teremtett lehetőséget a vállalat.
Ami a világűrben zajlik, arról Debrecenben tudnak
Ami a világűrben zajlik, arról Debrecenben tudnak
Innovációs Laboratóriumot avattak az NI Hungary debreceni telephelyén.
Hirdetés