Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Debrecenben a parkolóhelyeken is tilos megállni

| 2018. 08. 14. | 13:30:00
Tájékozódjon, mert sokba kerülhet a figyelmetlenség!
Debrecenben a parkolóhelyeken is tilos megállni
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Debreceni Közterület Felügyet augusztus 14-i közleményben értesíti a lakosságot, hogy a Debreceni Virágkarnevál és ahhoz kapcsolódó rendezvények zavartalan lebonyolítása érdekében közlekedésrendészeti intézkedések lépnek életbe augusztus 17-től.

  • Az Egyetem sugárút-Egyetem tér és a Komlóssy utca közötti szakaszán augusztus 17-én 12 órától előreláthatólag augusztus 21-én hajnal 2 óráig megállni és várakozni tilos. 
  • Augusztus 19-én 16 órától előreláthatólag augusztus 21-én 22 óráig a Piac utca mindkét oldalán a Szent Anna és Kossuth tér közötti szakaszán megállni és várakozni tilos.
  • A Petőfi téren az Erzsébet utcától a Holló János utcáig, a Piac utcán a Holló János utcától a Szent Anna utcáig, a Kossuth téren, a Kálvin téren, a Péterfia utcán a Kálvin tértől a Hunyadi utcáig, valamint a Hatvan utcán a Kossut tértől a Pásti utcáig augusztus 19-én 16 órától előreláthatólag –a kerneváli menet elhaladásáig– augusztus 20-án 12 óráig megállni és várakozni tilos.
  • Augusztus 19-én 16 órától augusztus 20-án 13 óráig a Déri tér mindkét oldalán, valamint a Múzeum utcán, a Bethlen utcán a Hatvan utcától a Hunyadi utcáig, a Hunyadi utcán a Péterfia utcától a Bethlen utcáig, a Mester utcán a Csemete utcától a Bethlen utcáig, a Honvéd utcán a Bethlen utcától a Péterfia utcáig és Viola utcáig, a Bethlen utcán a Hunyadi utcától a Honvéd utcáig megállni és várakozni tilos.
  • Augusztus 19-én 16 órától előre láthatólag –a karneváli menet elhaladásáig– augusztus 20-án 13 óráig az Egyetem sugárút Honvéd utca és Füredi út, valamint a Füredi út és Egyetem tér közötti szakaszán, majd 13 órától Egyetem sugárút Füredi út és Egyetem tér közötti szakaszán előreláthatólag –a tűzijáték végéig– 22 óra 30 percig megállni és várakozni tilos.
  • A Bajcsy Zsilinszky utcán, a Piac utcától a Pásti utcáig, a Darabos utcán, a Hunyadi utcától a Kálvin térig, a Fűvészkert utcán, valamint a Múzeum utcán a Fűvészkert utcától a Déri térig augusztus 19-én 16 órától előreláthatólag –a karneváli menet elhaladásáig– augusztus 20-án 12 óráig megállni és várakozni tilos.
  • Augusztus 19-én 16 órától előreláthatólag –a tűzijáték végéig– augusztus 20-án 22 óra 30 percig a Bólyai utca Hatvani István utcától a Dóczy József utcáig, a Nagyerdei körúton a Simonyi úttól az Egyetem térig, a Nagyerdei körúton az Egyetem tértől a Pallagi útig, ideértve a Debreceni Egyetem szervizútja mellett kialakított, a Bodega melletti parkolóhelyeken is, a Nagyerdei körúton a Pallagi úttól az Ady Endre útig, valamint a Martinovics utcán megállni és várakozni tilos.
  • Az utcabál idején, augusztus 19-én 16 órától augusztus 21-én hajnal 2 óráig a Dóczy József utcán az Egyetem tértől a Békessy Béla utcáig megállni és várakozni tilos.

Felhívják a figyelmet, hogy a fenti útszakaszokon az útburkolati jellel kialakított parkolóhelyek ezen időszakban nem parkolóként funkcionálnak, így a kialakított parkolóhelyeken is megállni és várakozni tilos.

Augusztus 17-én 12 órától az Egyetem sugárúton, az Egyetem tér és Komlóssy utca szakaszán, valamint augusztus 19-én 16 órától a felsorolt útszakaszokon szabálytalanul várakozik egy gépjármű, úgy a Debreceni Közterület Felügyelet elszállíttatja.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Térköveznek, parkolókat alakítanak ki, rendbe teszik a kosárlabdapályát.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.