Hirdetés

Az Audinál és a Mercedesnél így vélekednek a BMW debreceni beruházásáról

autopro.hu

2018.08.10. 17:15

Az Audinál és a Mercedesnél így vélekednek a BMW debreceni beruházásáról
Az Audi győri gyártósora (Fotó: Audi Hungária)

Visszafogottan, de válaszoltak a kérdésre.

Hirdetés

Hirdetés

A BMW közelmúltban bejelentett debreceni beruházásától visszhangzik a magyar járműipar. Az autopro.hu megkérdezte az Audi Hungaria és a Mercedes sajtóosztályát, hogy kommentálják a beruházást.

Az Audi Hungaria örömmel értesült az új hazai járműipari beruházásról, amely számos munkahelyet teremt a kelet-magyarországi régióban

– üdvözölte a bajor gyártó magyarországi projektjének hírét az Audi Hungaria. Ugyanilyen visszafogottsággal nyilatkozott a Mercedes is. A társaságok cégfilozófiája szerint alapvetően nem nyilatkoznak más vállalatokat érintően.

A Daimler AG a világ számos országában van jelen, és vonzó munkáltatóként mindenhol kiemelkedő karrier- és fejlődési lehetőségeket kínál munkatársainak, ezért is rendkívül népszerű a pályázók körében. Így van ez Magyarországon is, ahol a magyar munkavállalók értékelése szerint a Mercedes-Benz gyár lett idén a legvonzóbb munkáltató

– válaszolta Ludvig Orsolya, a kecskeméti Mercedes kommunikációs vezetője arra a kérdésre, mennyire bolygatja fel a BMW beruházása a hazai munkaerőpiaci helyzetet.

 

BMWMercedesAudi

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.