Hirdetés

Nyitva! Már két Starbucksa van Debrecennek

civishir.hu

2018.07.09. 16:14

Nyitva! Már két Starbucksa van Debrecennek

Terasszal!

Hirdetés

A Hotel Aranybika épületében nyitott Starbucks Golden Bull-lal együtt immár 22 magyarországi taggal rendelkezik a világhírű kávézólánc.

A közel száz négyzetméteres kávézó a jól ismert Starbucks-hangulatot idézi natúr, kávébarna és melegszürke színeivel, kényelmes bútorokkal, szélesen elnyúló bárpulttal, hogy a vendégek már a belépés pillanatától otthonosan érezhessék magukat. Többfunkciós berendezésével és barátságos hangulatával a Starbucks Golden Bull szeretne mihamarabb a környékbeliek és az itt tanuló diákok mindennapjainak részévé válni, állandó helyszínévé a kávé élvezetének, az üzleti és baráti találkozóknak.
A kávézó tavasztól késő őszig egy 50 négyzetméteres terasszal is kiegészül, ahol 20-25 vendég is kényelmesen fogyaszthatja kedvenc italát Debrecen egyik legszebb részén, alig száz méterre a nagytemplomtól.

Az új kávézóban a szezonális újdonságok kipróbálása mellett érdemes próbálra tenni a baristák szaktudását, akik szívesen segítenek az évszakhoz, napszakhoz és az egyéni hangulathoz és ízlésvilághoz leginkább megfelelő ital és az otthonra szánt ideális kávé megtalálásában egyaránt.
Starbucks

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.