Hirdetés

Legyen Hajdú-bihari Az Év Fürdője!

Cívishír.hu

2018.07.12. 18:35

Legyen Hajdú-bihari Az Év Fürdője!

Szavazzon Ön is a kedvencére.

Hirdetés

Már több mint egy hónapja tart Az Év Fürdője szavazás, idén nyáron már negyedik alkalommal választja meg az ország a kedvenc fürdőit. Közel 200 hazai fürdő három kategóriában verseng a voksokért.

A termalfurdo.hu idén is három kategóriában keresi az ország legnépszerűbb fürdőit. A kategóriák kialakítására - Az Év Fürdője, Az Év Feltörekvő Fürdője, A Helyiek Kedvenc Fürdője - azért volt szükség, mert a magyarországi fürdők igen eltérő adottságokkal rendelkeznek. A világszinten is egyedülálló termálvízkincsünkre épült hozzávetőleg 200 fürdő között megtalálhatók a néhány medencés, időszakosan nyitva tartó strandok ugyanúgy, mint a nemzetközi hírű, több tucat medencével rendelkező komplexumok.

A szavazás június 1-én kezdődött és már az első részeredmények is megszülettek. Itt látható, melyik az a 10-10 fürdő, amely június 30-ig a legtöbb szavazatot kapta a saját kategóriájában.

Megyénkből idén 13 fürdő versenyez

A Hungarospa Hajdúszoboszló 2017-ben már második alkalommal hódította el az első helyet a szavazásban, de minden évben jól szerepel a debreceni Aquatiqum és a Hajdúnánási Gyógyfürdő is.

A június végi állás szerint csak az utóbbi szerepel a TOP10-ben a saját kategóriájában, de a szavazatok döntő hányada minden évben a nyár második felében érkezik, így még teljesen nyílt a verseny.

A megyéből induló összes fürdő itt látható.

A versenyt szervező termalfurdo.hu a tavalyi több mint 150 000 szavazó után arra számít, hogy idén is legalább ennyien szavaznak majd a kedvenc fürdőjükre. A verseny minden évben rendkívül szoros. Több esetben is csak néhány szavazat döntött az egyes dobogós helyezésekről.

Szavazni augusztus 31-ig lehet, a voksolók között wellnesshétvégéket és egyéb értékes nyereményeket sorsolnak ki.

A verseny szabályainak értelmében az előző év győztesei nem indulnak, így

idén nem lehet szavazni a Hungarospa Hajdúszoboszlóra, amely Az Év Fürdője kategóriában győzött, a Demjéni Termál Völgyre, amely Az Év Feltörekvő Fürdője kategóriában szerezte meg a győzelmet, és szentendrei V-8 Uszoda és Szabadidőközpontra, amely A Helyiek Kedvenc Fürdője kategóriában diadalmaskodott.

Bár a fürdők egymással versenyeznek, a szavazás célja mégis az, hogy a magyar fürdőkre irányítsa a figyelmet, hiszen a fürdőbe járás nem több egyszerű kikapcsolódásnál. A testünkre és az idegrendszerünkre egyszerre gyakorol kiváló hatást, nemcsak gyógyításra alkalmas, de a betegségek megelőzésében és a sportolás utáni regenerációban is nagyon hasznos.

Hajdú-Bihar fürdőire ide kattintva lehet szavazni.

 

szavazásAz Év Fürdője

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.