Hirdetés

Ennyire szomjas tolvajt még nem láttak az ebesiek

civishir.hu

2018.07.03. 09:11

Ennyire szomjas tolvajt még nem láttak az ebesiek
A kép illusztráció

Fegyházat kér rá az ügyész.

Hirdetés

A Hajdúszoboszlói Járási Ügyészség kisebb értékre elkövetett lopás vétsége és más bűncselekmények miatt emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki egy ebesi étterembe besurranva szeszes italt és egyéb vagyontárgyakat tulajdonított el.

A vádlott január közepén az éjjeli órákban a nyitva hagyott ajtón keresztül bement egy Ebesen lévő étterembe és ott magához vett öt üveg márkás szeszesitalt.

A vádlott ezután az étterem pénztárgépéből kivett mintegy 26 ezer forint készpénzt, majd két italos üveget összetört és szeszesitallal leöntötte a pénztárgépet, ami meghibásodott. A vádlott a helyszínről emellett eltulajdonította az étterem ügyvezetőjének laptopját és egy mikrofonkészletet.

Mintegy 273 ezer forint lopási és több mint 10 ezer forint rongálási kárt okozott.

A lopási kár nagy része megtérült, mivel a vádlott a laptopot és mikrofonkészletet útközben eldobta, majd azokat a hatóság visszaadta a sértettek részére.

Visszaeső

A Hajdúszoboszló Járási Ügyészség a többszörös visszaeső, cselekményét részben beismerő vádlottal
szemben kisebb értékre elkövetett lopás vétsége és más bűncselekmények miatt emelt vádat a Hajdúszoboszlói Járásbíróságon. Vádiratában fegyházbüntetés és közügyektől eltiltás mellékbüntetés kiszabását indítványozta, továbbá kérte, hogy a bíróság a sértett által előterjesztett polgári jogi igényt érdemben bírálja el.

ebes

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.