Hirdetés

Újabb tematikus program a Víztoronykertben

civishir.hu

2018.06.07. 12:48

Újabb tematikus program a Víztoronykertben

Jön az Akusztikus est a debreceni Nagyerdőn.

Hirdetés

  • Időpont

    2018.06.09. 19:00

  • Helyszín

    Akusztikus est a Víztoronykertben

A Víztoronykert idei szezonjában eddig az ugrálós, táncolós esték voltak hangsúlyosak, június 9-én, szombaton azonban egy sokkal intimebb, visszafogottabb, de annál különlegesebb esemény kerül megrendezésre Akusztikus est néven.

Az este főszereplője Áron Andris ”Apey” lesz. Bizonyára sokaknak az Apey & The Pea formáció ugrik be elsőre a név hallatán, azonban most egészen másról van szó: A Nagyszínpad verseny idei fordulóját megnyerő metalzenekar frontembere egy szál akusztikus gitárral érkezik Debrecenbe, hogy eddig megjelent három szólólemezének dalait mutassa be a Nagyerdőn. Legutóbbi, Stranger című albuma tavaly jelent meg, igazi folkos, blues-os ihletésű dalokat jegyez, ráadásul példaképe, Neil Young két dalát is feldolgozta. Aki Apey munkái közül eddig csak a hangos, zajos formációkat ismerte (Neck Sprain, Apey & The Pea, Grand Mexican Warlcok, Trillion), mindenképp adjon egy esélyt az érem másik oldalának is, meg fog lepődni, ezt garantáljuk.

Az Akusztikus est másik fellépője Hangácsi Márton lesz. A Budapesten utcazenészként dolgozó fiatal srác annyi ötlettel töltekezett fel a szabadban zenélés során, hogy 2012 óta folyamatosan ad ki angol nyelvű dalokat. Első nagylemeze tavaly jelent meg My True Fairy Tale címmel, amelyben élete eddigi eseményeit dolgozta fel. A személyes hangvételű dalok már korábban is nagy sikert arattak Debrecenben, szombat este is varázslatos hangulatot teremt majd a népszerű énekes-dalszerző.

Kapunyitás 19:00-kor, utána a menetrend:
Hangácsi Márton: 19:30
Apey: 20:50

Facebook esemény ITT
Jegyek online a Campus jegyrendszerében ITT

VíztoronykertApey

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.