Hirdetés

Otthon volt a tulaj, de ő akkor is kirámolta a lakást

police.hu

2018.06.28. 11:40

Otthon volt a tulaj, de ő akkor is kirámolta a lakást
Az egyik ellopott tárgy (police.hu)

A hajdúszováti férfi két helyre is bement egy éjszaka

Hirdetés

Hirdetés

Egy nő tett bejelentést a rendőrségre június 27-én hajnali 3 körül arról, hogy hajdúszováti otthonában arra ébredt fel, hogy egy férfi a szobájában kutat. A bejelentő elmondta, hogy miután számon kérte az ismeretlent, hogy mit keres a házában, a férfi sietve távozott. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit egy közeli utcában igazoltattak is. A 23 éves férfi egy fűkaszát, egy légpuskát, egy fúrógépet, egy sarokcsiszolót, valamint több ruhaneműt tartott magánál.

Elismerte

B. Csaba a rendőrök kérdéseire beismerte, hogy besurrant egy ingatlan melléképületébe és onnan lopta el a légpuskát, a műszaki cikkeket, valamint a ruhaneműket is. A járőrök elfogták és előállították a hajdúszováti férfit a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Másik háznál is próbálkozott

Miután az első házban a sértett felkelt és megzavarta B. Csabát a kutatásban, a férfi onnan üreskézzel távozott, majd egy másik ingatlan területére is besurrant, ahonnan már sikerült eltulajdonítania több tárgyat is. A nyomozók a műszaki cikkeket, ruhaneműket, valamint a légpuskát lefoglalták, majd visszaadták a tulajdonosának. A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben kifosztás bűntett kísérlet, valamint lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.