Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A kütyürajongók fővárosa lehet Debrecen

| 2018. 06. 12. | 16:11:00
Sokan vannak, akik magukat a kütyüket szeretik, de nem szeretnek a netről rendelni
A kütyürajongók fővárosa lehet Debrecen
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Te szoktál kütyüzni? Vagy netán kütyüfóbiával küzdesz? Szerintünk a két tábor egyáltalán nem áll messze egymástól. Csak vannak, akik ösztönösen szeretik és keresik az újat, az érdekeset. Másokban viszont él egy kis bizalmatlanság a szokatlan és az ismeretlen kütyük felé, amiket még nem próbálhattak ki a saját kezükben vagy amikről korábban még nem is hallottak. Na, de joggal merülhet fel a kérdés: 

Mik is azok a kütyük egyáltalán?

Mi nemes egyszerűséggel azokat a hasznos vagy szórakoztató eszközöket hívjuk így, amelyek megkönnyítik mindennapjainkat. Vannak, amelyek praktikusságuk miatt érdekesek, mert vagány és okos megoldásokat jelentenek valamilyen munkahelyi- vagy otthoni problémára. De olyanok is vannak, amik csak feldobják az unalmas hétköznapokat, aranyosak vagy viccesek. Lehet, hogy nincs rájuk égető szükségünk, mégis szeretnénk olyat.

A tavasz egyik nagy kedvence például az ásókarmokkal ellátott kertészkesztyű, ami a kertészkedés szerelmesinek nyújt segítséget. Az ujjak végén kialakított ásókarmokkal könnyedén fellazítható a kemény talaj is, akár gödröt is áshatunk vele, de a palántáknak is egyszerűen tudunk árkot húzni. Ha pedig nincs kéznél a gereblyénk, a kesztyűvel a gereblyézés is gyorsan elvégezhető.

A másik közkedvelt termékünk a mini retró videójáték konzol, aminek mi sem tudtunk ellenállni. Azért imádják különösen, mert sokakban nosztalgikus emlékeket idéz fel és összehozza a családot is, hiszen a szülők is a gyerekkel játszanak.

A KütyüBazár egyik favoritja a hőre színváltós LED zuhanyfej, ami amellett, hogy megmutatja, milyen hőmérsékletű víz fog kifolyni a zuhanyból, hangulatos világításával fel is dobja fürdőszobában töltött perceket. Higgyétek el, ezt nem csak a gyerekek imádják! 

Azt tapasztaltuk, hogy sokan vannak, akik magukat a kütyüket szeretik, de nem szeretnek a netről rendelni. Félnek attól, hogy pórul járnak, rossz minőségű vagy másfajta terméket kapnak, mint amire számítottak. Hogy csalódni fognak és a pénzüket hiába követelik vissza. Szerencsére egyre ritkább az ilyesmi, de sajnos valóban előfordulhat a megbízhatatlan kereskedőknél. Az ilyen okból bizalmatlanná váltak számára viszont nagyszerű hírünk van!

Ezt látva ugyanis úgy döntöttünk, hogy a webáruházunk után elérhető közelségbe hozzuk a kütyüket első fizikai üzletünk megnyitásával. Ezer szállal kötődünk Debrecenhez, nem volt kérdés számunkra, hogy a cívisvárosban kell ezt megtennünk. Nagy mérföldkő volt ez a KütyüBazár életében, hisz korábban csak a netes rendeléssel tudták beszerezni a kiszemelt kütyüket a vásárlóink. És megértjük, hogy a számítógép előtt ülve sok kétely, kérdés tehette bizonytalanná a választást. Ezért vezettük be a 30 napos Próbáld ki! garanciát is, de még jobb, ha a kiszemelt darabot valaki kézbe is veheti! A belvárosba, a Széchenyi utcára egy olyan Kütyüszentélyt varázsoltunk, ahol mindent megnézhetsz, kipróbálhatsz és letesztelhetsz. A kütyükből felkészült kollégáink szívesen segítenek a választásban, ha szeretnéd.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Térköveznek, parkolókat alakítanak ki, rendbe teszik a kosárlabdapályát.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.