Hirdetés

Süketnéma asszony sérült meg a tiszacsegei robbanásban

Cívishír

2018.05.15. 11:21

Süketnéma asszony sérült meg a tiszacsegei robbanásban
A gázrobbanás okát még vizsgálják (Illusztráció: Pixabay)

Az önkormányzat építőanyaggal biztosan segít.

Hirdetés

Baleset lehetett a május 12-i tiszacsegei gázrobbanás, amelyben egy helyi, ötvenes éveiben járó asszony szenvedett súlyos, 8 napon túl gyógyuló sérüléseket – tudta meg a Cívishír. A detonáció következtében a lakóingatlan egyik fala ledőlt, az még kérdéses, hogy az épület statikailag alkalmas-e egyáltalán lakhatásra. Mint írtuk, a robbanás éjszaka történt a körülbelül 40 négyzetméteres Pacsirta utcai lakóházban. 

A megyei rendőr-főkapitányságon érdeklődésünkre azt mondták, eddigi információik szerint nem merült fel bűncselekmény gyanúja, az eset körülményeit a Balmazújvárosi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóságon úgy nyilatkoztak, a robbanás okáról a tűzvizsgáló jelentés elkészüléséig nem kívánnak nyilatkozni.

A 4700 lakosú kisváros polgármestere, Szilágyi Sándor segítséget ígért az otthon nélkül maradt süketnéma asszonynak, aki a kezén és a lábán szenvedett égési sérüléseket. A nő egyelőre kórházi kezelés alatt áll. – Építőanyagot, fát, cserepet biztosan fel tudunk ajánlani, ha új házat nem is építhetünk a szerencsétlenül járt hölgynek – jelentette ki a Cívishírnek. Ha kijön a kórházból, az asszony a fiánál húzhatja meg magát. 

RaL

Tiszacsegegázrobbanás

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.