Hirdetés

Rengeteg nyári diákmunka van Hajdúböszörményben

civishir.hu

2018.05.24. 08:39

Rengeteg nyári diákmunka van Hajdúböszörményben

Dolgozhat, aki akar.

Hirdetés

A Nemzetgazdasági Minisztérium 6. alkalommal hirdette meg a korai munkatapasztalat és munkajövedelem szerzés elősegítésére a Nyári diákmunka 2018. programot, amiben – az előző évekhez hasonlóan – Hajdúböszörmény önkormányzata ismét nagy létszámmal kíván részt venni.

A korábbi két évben Hajdúböszörmény országos szinten első helyen állt a diákokat foglalkoztató önkormányzatok között.

A központi programban az önkormányzatok legfeljebb két és fél hónap időtartamra, június 18. és augusztus 31. közötti időszakra igényelhetnek támogatást a nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákok foglalkoztatásához. A program keretében legfeljebb napi 6 órás foglalkoztatás támogatható.

Ki vehet részt?

A Nyári diákmunka programban azok a nappali tagozatos diákok vehetnek részt, akik a program kezdő időpontjában (2018. június 18.) már betöltötték a 16. életévüket, annak befejezésekor (2018. augusztus 31.) pedig még nem múltak el 25 évesek, közvetítést kérőként kérték nyilvántartásba vételüket a lakó,- vagy tartózkodási helyük szerint illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályán.

Hajdúböszörményben a Csomaközi András utca 3. szám alatt történik a közvetítést kérő diák regisztrációja. A programra jelentkezőket a Polgármesteri Hivatal munkatársa, Dóka Tiborné fogadja az I. emeleten lévő 64-es irodában.

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

.