Hirdetés

Hirdetés

Nem maradt el a díjeső Debrecenben

civishir.hu

2018.05.30. 15:30

Nem maradt el a díjeső Debrecenben
Fotók: Cívishír

A DSZC kiváló munkatársait ismerték el.

Hirdetés

Hirdetés

A Debreceni Szakképzési Centrum (DSZC) a 2017/2018. tanév zárásához közeledve, a pedagógusnap alkalmából elismerő díjakat adományozott munkatársainak május 30-án, szerdán.

A díjátadót megtisztelte jelenlétével Komolay Szabolcs alpolgármester, aki a díjakat átadta és elismerő gondolatokkal gratulált a díjazottoknak. Elmondta: a szakképzés sikeréhez a kollégák nagy mértékben hozzájárulnak, és megköszönte mindegyikük egész éves munkáját Debrecen nevében is.

Tirpák Zsolt, a DSZC főigazgatója hangsúlyozta: nagyon sok siker született az évben, így nem volt könnyű feladat kiválasztani a legeredményesebb kollégákat. Büszkék motivált, tehetséges diákjaikra és a mögöttük álló pedagógusokra is, fejezte ki. 

42 pedagógus pénzjutalommal járó díszoklevelet kapott tekintettel arra, hogy tanítványaik az országos szakmai és közismereti tanulmányi versenyen tanítványaik kiemelkedő helyezést értek el.

Díjazottak

A DSZC elismerő díjat adott át kiváló pedagógus kategóriában. A díjat azoknak adományozták, akik több évtizedes pedagógiai tevékenységet folytatnak kiemelkedő emberi és szakmai eredményeket maguk mögött tudva. Idén ezt Hámori Éva, Nyitrai-Polyák Anikó és Dr. Várbíróné Nahaji Anikó kapták.

Elismerő díjat adtak át „a szakképzés népszerűsítésében elévülhetetlen érdemeket szerzett” kategóriában is, azoknak a kollégáknak, akik rövidebb, hosszabb ideig kiemelkedő tevékenységet folyatnak a szakképzés ügyének népszerűsítéséért. 2018-ban Bíró Tamás László, Józsa Imre, Papp József, Kerek-Alföldi Éva Angéla és Pénzes Csilla kapták meg.

A 2017/2018-as tanévben kiemelkedő szakmai és pedagógiai munkát végzett a Debreceni SZC Baross Gábor Középiskolája és Kollégiuma. Díjat adtak át „A Debreceni Szakképzési Centrumban az év menedzsere” kategóriában Barna Juditnak, valamint „A Debreceni Szakképzési Centrum kiváló dolgozója” kategóriában Kovács-Nagyné Zilahi Eleonórának és Pappné Varga Renátának.

Gönczy Anna

Galéria

díjDSZC

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.