Hirdetés

Nagypályás betörőt fogtak Debrecenben

police.hu

2018.05.26. 17:30

Nagypályás betörőt fogtak Debrecenben
Fotók: police.hu

Vádat emelnek a férfi ellen. +Videó

Hirdetés

A debreceni nyomozók vádemelést javasolnak azzal a 35 éves ceglédi férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint országszerte követett el bűncselekményeket.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre tavaly november 10-én arról, hogy Debrecen, Tessedik Sámuel utcai ingatlanjába az éjszaka folyamán betörtek és ékszereket, valamint készpénzt vittek el. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol széleskörű adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek.

Ezt követően a debreceni nyomozók tavaly november 21-én igazoltattak egy férfit a betörés helyszínéhez közeli utcában, aki zavartan viselkedett és kitérő válaszokat adott a feltett kérdésekre, valamint a személyautójában talált símaszkokkal, késsel és más egyéb szerszámokkal sem tudott elszámolni.

A rendőrök előállították K. Róbertet a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. A 35 éves férfi beismerős vallomást tett. A Debreceni Járásbíróság az eljárás jelenlegi szakaszában elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.

A nyomozó hatóság a gyanúsítottal szemben folytatott büntetőeljárást május 25-én befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes ügyészség részére.

betörésDebrecen

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

.