Hirdetés

Milliárdost hallgathatnak meg a debreceniek

civishir.hu

2018.05.17. 09:03

Milliárdost hallgathatnak meg a debreceniek

Miért térhetett meg?

Hirdetés

  • Időpont

    2018.05.19. 15:00

  • Helyszín

    Dr. Somody Imre előadása

Dr. Somody Imre neve sokak számára ismerősen csenghet, akár az egészségügy, a közgazdaságtan vagy a politika területéről is. A Centrál Kávéház tulajdonosa, a Plussz pezsgőtabletta „atyja” Gazdagság és szegénység a világban és Krisztusban címmel tart előadást a Debreceni Református Kollégium Dísztermében május 19-én (szombaton) 15 órakor.

Somody Imre több területen is kipróbálta magát az évtizedek során: épített lakótelepet, gyárakat, volt az én menedzsere és az év embere is. Kitüntetései közül talán legjelentősebb a Magyar Köztársasági Érdemrend középkeresztje, illetve a George Washington-díj.

Megtéréséről ekképp nyilatkozott az üzletember:

„Egészségi állapotom, magyar viszonyok között kiemelkedő vagyonom, valamint társadalmi elfogadottságom elvesztése elgondolkodásra késztetett. Második házasságkötésem előtt leendő feleségemmel elhatároztuk, hogy egyházi szertartás keretében kötünk házasságot, fogadalmunkat pedig a lehető legkomolyabban vesszük. A házasságkötésre való felkészülés során vettem kézbe első alkalommal a Bibliát. Később gyermekeinket egyházi iskolába írattuk. Teljes erőmmel igyekeztem jó ember, jó családapa lenni, családomról gondoskodni, az istentiszteleti alkalmakat rendszeresen látogatni. Tíz éven keresztül gyermekeink ugyan szépen, egészségesen fejlődtek, ugyanakkor komoly erőfeszítések árán sem sikerült életünket igazán helyes mederbe terelni. Egészségem tovább romlott, vagyonvesztésem folytatódott, nemes szándékú országújító programjaim kudarcot vallottak. Nem értettem, miért nem segít nekem az Isten! Ellentmondásosnak láttam őt, mert nem tapasztaltam meg jószolgálati kezdeményezéseimben az Úr tényleges támogatásának még csak a szándékát sem.”

A megtérés előtti és utáni élet különbségéről, illetve egy milliárdos üzletember vágyairól, imáiról is hallhatnak az érdeklődők a Debreceni Református Kollégium Dísztermében. A belépés díjtalan, minden érdeklődőt várnak.
Somody imre

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.