Hirdetés

Látványos mesemusical: Hófehérke Debrecenben

civishir.hu

2018.05.30. 08:10

Látványos mesemusical: Hófehérke Debrecenben

Vásároljon belépőjegyeket jelentős kedvezménnyel!

Hirdetés

  • Időpont

    2018.06.02. 17:00

  • Helyszín

    Hófehérke a Főnix Csarnokban

Hófehérke. Egy európai tündérmese főszereplője, kinek arca fehér, mint a hó, ajka vörös, mint a vér, és a haja fekete mint az ébenfa. A jól ismert mese a Grimm testvérek gyűjtéséből maradt ránk, mely most új köntöst kapva, eddig nem ismert történéseket is feltár.

Fény derül minden titokra! Az eddig homályba merülő eseményeket az ez idáig csendben szunnyadó, szószátyár Tükör hívja életre, és rántja le a leplet. Tanúi lehetünk Hófehérke és a Herceg igaz szerelmének, megtudhatjuk a gonosz királyné valódi indítékait, és új kulcsfontosságú szereplőkkel is megismerkedhetünk. Vajon mi lehet az a félelmetes U-U sereg? A törpéknek igazából van főnöke? Ki az az édes kiskutya a vadász oldalán?

A produkció díszlete, és látványvilága a székhez szögezi a nézőt. Illuzionista trükkök tarkítják az eseményeket, és ezek segítenek azonosulni a szereplőkkel, de még a mesevilág atmoszférájával is. Így tud a Tükör egyszerre több helyen is lenni egy időben, és így tudjuk a színpadra varázsolni a több száz fős U-U sereget is. A jelmezek az autentikus és modern divatot keverik, így igazán vagány megjelenést kölcsönöznek a szereplőknek. A zene a hollywoodi produkciók mintáját követve tükrözi a jelenetek hangulatát, és kidolgozottságával segíti a színészek játékát.

Belépőjegyek kedvezménnyel a Kuponlapon!

A sztárszereposztásban megvalósuló musicalben profi táncosok, artisták és énekkar kísérik a produkciót.

Az előadás június 2-án 17 órai kezdettel látható a debreceni Főnix Csarnokban. Jegyek a Kölcsey Központban , az Interticket országos hálózatában és a www.jegy.hu oldalon kaphatók 2 900 forinttól.
Főnix Csarnokhófehérkemesemusical

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.