Hirdetés

Újabb nagyszerű sportág talált otthonra a Nagyerdei Stadionban

2018.04.18. 14:28

Újabb nagyszerű sportág talált otthonra a Nagyerdei Stadionban
A sportág debreceni fanatikusai már birtokba is vették a táblákat (Fotó: Cívis Darts SE)

Erre a debreceni vívmányra még Phil Taylor is elismerően bólintana.

Hirdetés

Régóta keresték az ideális versenyhelyszínt Debrecenben a Cívis Darts Sportegyesület vezetői, versenyzői, aktivistái, és most végre megtalálták! A Nagyerdei Stadionban lévő söröző, a Red and White eddig kihasználatlan részében,

a legfelső szinten kilenctáblás dartsklubot alakítottak ki.

Kiss Imre, a Cívis Darts Sportegyesület elnöke szerint jelenleg ez az ország legelegánsabb, legjobb, leghangulatosabb versenyhelyszíne.

A táblák azonban nem csak az igazolt versenyzőké! Nyitva tartási időben bárki kipróbálhatja a világ legélvezetesebb kocsmasportját, és immár nem kizárólag a futballmeccsek alatt nyit ki a söröző, hanem akkor is, amikor dartsot tűz műsorára valamelyik sportcsatorna.

Csütörtökönként, amikor a Premier League fordulóit játsszák a világsztárok, Kiss Imréék Debrecenben is versenyt rendeznek a Red and White-ban. Ilyenkor dupla élvezetet nyújt a söröző: lehet nézni Van Gerwenéket az óriáskivetítőkön, miközben utánozni is lehet a nagyokat a legfelső szinten.

Jelentjük: a Nagyerdei Stadionban otthonra talált a darts, hamarosan pedig az asztaliteniszezők is beköltözhetnek az arénába, hiszen nemsokára avatják a 12 asztalos edzőtermet.

BeA

Az eseményekről, versenyekről értesülhet a Cívis Darts SE Facebook-oldalán!
Nagyerderi StadiondartsRed and White

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.