Hirdetés

Havazik és füst száll fel a debreceni moziban

civishir.hu

2018.03.14. 12:49

Havazik és füst száll fel a debreceni moziban
Fotók: Cinema City

Óriási élmény március 15-től a városban.

Hirdetés

Debrecenben nyitja meg az ország harmadik 4DX mozitermét a Cinema City.

A 300 millió forintos beruházásnak köszönhetően a teremben egy előadás alatt 112 néző élheti át a filmélményt kiemelő környezeti hatásokat, többek között a hóesést, esőt, szelet, párát, illatokat, a villámok fényhatását és természetesen a különféle mozgásokat.

4DX - megelevendnek az élmények

A 4DX a világ jelenlegi legmodernebb mozitechnológiája. Különlegessége, hogy mozgó ülésekkel, fényeffektekkel, illatokkal, buborékokkal, víz- és levegőbefújással működik, melyeket összehangolnak a filmben szereplő látvánnyal. A székek a filmjelenetekben is tapasztalható mozgást keltik életre három tengelyen. Ez azt jelenti, hogy a moziban elhelyezett ülések képesek oldalirányú mozgásra, emelkedésre, előre és hátra dőlésre. A székekbe épített elektronika a láb és a hát csiklandozását is lehetővé teszik, a légmozgás és a vízpermet a váratlanságával okozhat meglepetés pillanatokat a vetítés alatt.

Minden egyes produkció a részletesen megkoreografált levegő-, víz-, illat-, mozgás-, vibrációs hatásokkal a hagyományos moziterem audiovizuális ingereit messze felülmúlva hat a nézőkre, akik így teljesen elmélyülhetnek az élményben, és az akció részeseivé válhatnak. A 4DX jellemzője, hogy a különböző filmek vetítésekor más és más effektust hívnak életre az alkotók, így a mozi székéből testközelben tapasztalható az éppen látott szereplő mozgása, reakciója, az őt érő környezeti hatások.

Premier: március 15!

A Cinema City március 15-től premier filmként a Tomb Raider 3D, valamint a családoknak kedvezve hétvégén az Oscar díjas aminációt, a Coco című filmet tűzi műsorra.

A 4DX debreceni vetítéseire 2D filmek esetén 2.540 forintos teljes árú, és 2.410 forintos kedvezményes árú jegyek válthatóak. 3D előadások esetén a nézők 2.560 forintos teljes árú, és 2.530 forintos kedvezményes árú jegyet tudnak váltani, melyre, ha szükséges, még 240 forintos szemüveg díj fizetendő.

Közép-Kelet Európa első 4DX mozija 2013-ban nyílt a Cinema City WestEndben, azóta a világon 500 ilyen mozi várja a nézőket, ebből a debrecenivel együtt 35 a Cinema City hálózatában működik.

Galéria

DebrecenCinemaCity4DX

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.