Hirdetés

Tilos, mégis előzgetnek a kamionosok az autópályán

2018.02.13. 16:53

Tilos, mégis előzgetnek a kamionosok az autópályán
(Fotó: police.hu)

Az ellenőrzések az elkövetkezendő hetekben is folytatódnak.

Hirdetés

A Hajdúnánási Autópálya Alosztály munkatársai 2018. február 9-e és február 13-a között közúti ellenőrzéseket hajtottak végre az M3-as autópálya hajdú-bihari szakaszán. Az intézkedés elsősorban a nehéz tehergépkocsik előzési tilalmának betartatására irányult.

Az ellenőrzés időszakában a rendőrök szabálytalan előzés miatt összesen 13 sofőrrel szemben szabtak ki helyszíni bírságot, valamint - a gyorsított szabálysértési eljárás lefolytatása céljából – további 2 külföldi gépkocsivezetőt állítottak elő.

Korábban a Hajdúböszörményi Autópálya Alosztály állománya is célzott közlekedésrendészeti ellenőrzést tartott. Összesen 13 járművezetővel szemben helyszíni bírságot szabtak ki a rendőrök, valamint - a gyorsított szabálysértési eljárás lefolytatása céljából – további 1 külföldi gépkocsivezetőt állítottak elő. 

Az M35-ös és az M3-as autópályák hajdú-bihari szakaszain az ellenőrzések az elkövetkezendő hetekben is folytatódnak - hívta fel a figyelmet a rendőrség!

Jó tudni!

Tilos előzni az azonos irányú forgalom számára két forgalmi sávval rendelkező autópályán és autóúton 6 óra és 22 óra között - a 7500 kilogrammot - meghaladó megengedett legnagyobb össztömegű tehergépkocsival, vontatóval, valamint e járműből és pótkocsiból álló járműszerelvénnyel!

autópályakamion

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.