Hirdetés

Cirill betűs tabletta a zsibin: talán fájdalomcsillapító...

police.hu

2018.02.13. 15:14

Cirill betűs tabletta a zsibin: talán fájdalomcsillapító...
A kép illusztráció (pixabay.com)

A debreceni piacon árulta a gyógyszert, de a rendőrök lebuktatták.

Hirdetés

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya egészségügyi termék hamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást B. Tamással szemben.

Kifejezetten eladásra szerezte be

 2017. szeptember 16-án Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai a debreceni Vágóhíd utcai piacon tartottak ellenőrzést. Itt az egyik árusnál 510 darab cirill feliratú, ismeretlen eredetű gyógyszert találtak és foglaltak le, valamint bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt feljelentést tettek a rendőrségen. A megalapozott gyanú szerint a tablettákat a férfi a gyógyszereket azért szerezte be, hogy azokat a piacon értékesítse.

Fájdalomcsillapítók

A nyomozás során beszerzett igazságügyi szakértői vélemény alapján a lefoglalt tabletták Magyarországon nem engedélyezett egészségügyi terméknek minősülnek, az 51 éves helyi lakos a forgalomba hozatalukhoz nem rendelkezett engedéllyel. Gyanúsítotti kihallgatásán B. Tamás a nyomozóknak elmondta, hogy tudomása szerint a tabletták fájdalomcsillapításra alkalmasak.

A rendőrség a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a járási ügyészségnek.
gyógyszerfájdalomcsillapító

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.