Hirdetés

VitaMed: debreceni sikertörténet a startvonalnál

civishir.hu

2018.01.11. 08:12

VitaMed: debreceni sikertörténet a startvonalnál

Fiatal vállalkozók versenyeztek.

Hirdetés

Január 9-én ötödik alkalommal rendezték meg az IGEN Debrecen vállalkozó/startupper képzés döntőjét a Kazánházban. A győztes a VitaMed csapata lett, akik ötletükkel a vitaminszedés módját szeretnék forradalmasítani és személyre szabni.

A VitaMed egy olyan eszköz, ami épp úgy passzol majd a konyhádba, mint a kedvenc kávéfőződ. Egyetlen gombnyomással a kedvenc gyümölcslevedbe vagy teádba cseppentheted az egyedi multivitaminodat, ami csakis a Te szervezetedre szabott. Az egyéni vitamin összetételt a keverőgéphez tartozó mobil applikációval lehet meghatározni. A benne található kérdőívvel, amit szakértők segítségével állítottunk össze, kiderítheted, milyen esszenciális anyagokra van szükséged az aktuális időszakban. Ráadásul a mobilalkalmazással a család minden tagjának egyéni profilt állíthatsz be, így a gyerekektől a nagyszülőkig mindenki élvezheti a mixer előnyeit! Nincs több vitamin-porciózás, és nem lesz többé követhetetlen a vitaminbeviteled sem. Sokkal egyszerűbb és kényelmesebb az élet a VitaMeddel.

A döntőben a csapatoknak kétperces pitch keretében kellett meggyőzniük a négytagú zsűrit ötletük életképességéről.

  • A Betfield csapata társasjátékukkal szeretné a focimeccs-nézést felpezsdíteni
  • A Meséld el! egyedi meséskönyveket készít online és offline, ezzel hozva közelebb a gyermekek számára az olvasást.
  • A tableten történő éttermi rendelés hazai elterjesztése a célja a Rest-up csapatának.
  • A SmartMark csoport pedig mobil megfigyelőrendszer ipari alkalmazását fejleszti.
Az IGEN Debrecen csapata hisz abban, hogy Debrecenből is lehet, akár nemzetközi vállalkozást építeni, legfőbb küldetésük, hogy a vállalkozói szemlélet és a csapatmunka a mindennapi gondolkodás részévé váljon. A képzés a megfelelő elméleti háttér mellett, a vállalkozói életben is hasznos gyakorlati tudásra koncentrál. Valódi, céges környezethez hasonló csapatmunka során sajátítják el a résztvevők a vállalkozói szemléletmódot. A kurzus során több csapat indul; mindegyikük célja három hónap alatt egy ötlet kidolgozása, megvalósításának elindítása, mentorok segítségével. A korábbi képzések során 90 résztvevő 21 ötleten dolgozott, melyből 12 jelenleg is vállalkozás formájában működik tovább. 
startupIgen DebrecenvállalkozóVitamed

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.