Hirdetés

Bereményi Gézával is találkozhatnak a debreceniek

2018.01.30. 16:44

Bereményi Gézával is találkozhatnak a debreceniek
Újhelyi Kinga és Pál Hunor (Fotó: Cskonai Színház)

Közönségtalálkozót szervez a Csokonai Színház.

Hirdetés

  • Időpont

    2018.02.03. 20:30

  • Helyszín

    Közönségtalálkozó a Csokonai Színházban

  • Jegyár

    Ingyenes!

Közönségtalálkozót szervez az Irén levele február harmadikai, szombati előadása után a Csokonai Színház. Az Irén levele Bereményi Géza Legendárium című 1978-as családregényében olvasható.

Irén egy levelet írt testvérének, amelyben elmeséli az életét, s amelyből kirajzolódik a 70-es évek jellemző világa. Ezek a történetek köszönnek vissza a szerző és Cseh Tamás Levél nővéremnek lemezéről. Az előadásban Újhelyi Kinga, Jászai-díjas színművész alakítja Vetró Irént (Bereményi Vetró néven született), aki számos Cseh Tamás dal főszereplője. A produkció másik fellépője Pál Hunor több karaktert is megformál: egyszerre groteszk és virtuóz, ahogyan időnként belép a történetbe és jelen idejűvé varázsolja Irén visszaemlékezéseit.

A közönségtalálkozón a produkció két színésze mellett részt vesz az író, Bereményi Géza és a rendező, Lőrincz Zsuzsa is. Az Irén levele szombati előadása 19 órakor kezdődik a Horváth Árpád Stúdiószínházban. Az ingyenes, fél 9-kor kezdődő közönségtalálkozóra azokat is várják a produkció művészei, akik korábban látták az előadást.

Csokonai Színházközönség

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.