Hirdetés

Piros-fehérbe öltöztették a sokat megélt Hódost

2017.12.17. 16:40

Piros-fehérbe öltöztették a sokat megélt Hódost

A szépülési projekt első fázisa letudva a debreceni csarnokban!

Hirdetés

Hirdetés

Megtörtént az első lépés a Hódos Imre Rendezvénycsarnok felújítási projektjében, új székek várják a nézőket az arénában, adta hírül a dvsckezilabda.hu.

A többlépcsős felújítási folyamat első, meglehetősen látványos része zajlott le a héten, 1328 új ülőhelyet kapott a Hódos lelátója. A piros és fehér székeknek köszönhetően mostantól a Loki színeiben pompázik majd a sok nagy csatát megélt csarnok.

Az ülőhelyek cseréje a Debreceni Sportcentrum Szolgáltató Közhasznú Társaság TAO-s programjának keretében valósult meg, bruttó 20 millió forint értékben.

A „vizuális tuningnak” köszönhetően máris teljesen új arculatot kapott a több mint negyvenéves létesítmény belső része,

ám ez csak a megújulás kezdete volt. A Sportcentrum és a DVSC Kézilabda Kft. együttműködésének köszönhetően folytatódik a munka. Hátra van még ebben a bajnoki szezonban a vizes blokkok teljes felújítása, akadálymentes mellékhelyiségek kialakítása, és a második eredményjelző felszerelése. A következő bajnoki szezonban a kapuk mögötti rész bővítésével és a küzdőtér két végén levő karzat összekötésével ötszáz új ülőhelyhez jutnak a szurkolók, valamint kicserélik az épület nyílászáróit, új menekülőkapukat alakítanak ki.

A folyamat lezárásaként a tervek szerint 2019-ben megvalósul a csarnok gépészetének rekonstrukciója, s az épület külső felújítása, ennek keretében új öltözőket, s szociális helyiségeket alakítanak ki.

 

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.