Hirdetés

Felborította a hó Debrecen mellett

police.hu

2017.12.04. 11:11

Felborította a hó Debrecen mellett

A Balmazújváros felé vezető úton történt.

Hirdetés

Debrecen külterületén, a 3316-os számú úton december 3-án délben a rendőrök intézkedtek egy baleset helyszínén. A rendelkezésre álló adatok szerint egy 25 éves férfi közlekedett az általa vezetett személygépkocsival Debrecen felől Balmazújváros irányába, amikor nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedett, ezért elvesztette uralmát járműve fölött, megpördült és az út szélén lévő árokba csúszott. Az autó a baleset során felborult. Az eset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a gépjárművel, motorkerékpárral vagy segédmotoros kerékpárral közlekedők figyelmét, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek a nedves, latyakos úttesten! Mindig az út-, az időjárási- és a látási viszonyoknak megfelelő sebességgel közlekedjenek és óvatosan végezzék a kockázatos manővereket, például az előzést!

Téli útviszonyok mellett a gépjárművek vezetői a megcsúszást lassabb tempóval, az esetleges balesetet pedig nagyobb követési távolság megválasztásával kerülhetik el. A balesetek megelőzéséhez több kell, mint a szabályok betartása! A defenzív vezetés és a defenzív taktika a kulcs a biztonságos, balesetmentes közlekedéshez.

Vigyázzanak magukra a téli időszakban is, akár gépjárművel, gyalogosan vagy utasként vesznek részt a közlekedésben!

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.