Hirdetés

Debrecenben fogták el a böszörményi gázolót

police.hu

2017.12.30. 13:08

Debrecenben fogták el a böszörményi gázolót

Elütötte a biciklist, majd elhajtott. Önök szerint ivott?

Hirdetés

December 29-én sötétedés után egy személygépkocsi közlekedett Hajdúböszörményben, a Dorogi úton a Bethlen utca felől a Külső-Dorogi út irányába. A sofőr járműve sebességét nem a forgalmi viszonyoknak megfelelően választotta meg, ezért

elütött egy vele azonos irányba haladó kerékpárost, majd a helyszínről a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhajtott.

A rendőrök tudomására jutott a balesetet okozó gépjármű rendszáma és típusa. A járőrök keresni kezdték az autót, amit megtaláltak a Hajdúhadház és Hajdúvid közötti úton, valamint azonosították a sofőrt, akit aznap este Debrecenben elfogtak és a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságra előállítottak. K. István vezetői engedélyét a rendőrök elvették, a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pedig pozitív értéket mutatott. A gyanúsított először azt állította, hogy a gépkocsiját ellopták, amiről a balesetet követően bejelentést is tett a rendőrségre, majd később elismerte, hogy ő vezette az autót, amivel a kerékpárost elütötte. Az orvosi vélemény szerint az 55 éves kerékpáros könnyű sérülést szenvedett.

A rendőrség a 42 éves debreceni lakossal szemben – szabadlábon hagyása mellett – segítségnyújtás elmulasztása bűntett, járművezetés ittas állapotban vétség és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.
Hajdúböszörménybiciklisgázolás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

.