Hirdetés

Debrecenben 30 millióból „megoldják a korrupciót”

24.hu

2017.12.22. 13:44

Debrecenben 30 millióból „megoldják a korrupciót”
(Fotó: Cívishír)

Az egyetem legalább 12 munkatársa kap pénzt.

Hirdetés

A Belügyminisztérium nettó 30 millió forintért rendelt korrupciókutatást a Debreceni Egyetemtől uniós forrásból, értesült a 24.hu. A közbeszerzési dokumentáció szerint a feladat:

A szilárd erkölcsiség mérésére elméletileg kidolgozott SZEM-modell alap- és kiegészítő tényezőinek rendvédelem specifikus paramétereit és összefüggéseit feltáró tudományos kutatás végrehajtása a korrupciós esetek megelőzését célzó képzési rendszer kialakításához szükséges kompetenciák feltárására

A Debreceni Egyetem legalább 12 munkatársa nettó 30 millió forintot kap tanulmányírásra, módszertani kézikönyv elkészítésére, előadások és képzések megtartására, amelyekkel a korrupciót szeretné megelőzni a Belügyminisztérium, feltehetően a rendvédelmi szervek dolgozói körében.

A munka dandárját elvégző dolgozóknak pszichológiai vagy matematikai egyetemi diplomával, legalább 3 publikációval kell rendelkezniük. Projektvezetőnek ugyanakkor elegendő feltétel, ha az illető már részt vett legalább egy tudományos kutatáson alapuló pszichológiai teszt fejlesztésben.

A szerződést idén december 5-én kötötték, a teljesítési határidő jövő év december vége.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.