Hirdetés

Nyolc debreceni szépség maradt állva a Loki Szépe címéért

dvsc.hu

2017.11.06. 17:17

Nyolc debreceni szépség maradt állva a Loki Szépe címéért
A nyolc döntős előbb utcai, majd estélyi ruhában mutatja meg magát (Fotó: DVSC)

A stadion sörözőjében rendezik a döntőt. Mindenkit szeretettel várnak!

Hirdetés

Megvannak a DVSC szépségversenyének döntősei! A lájkok alapján Czibere Dzsenifer, Magyari Dea, Seres Kinga, Szivák Judit, Győrfi Alexandra, Csirmaz Judit és Dobi Dominika jutott be a döntőbe, míg a zsűri Szűcs Lillát, Csősz Bernadettet és Szabados Lillát választotta ki. A lányoknak két körben állnak majd a zsűri elé, az elsőben utcai, míg a másodikban esélyti ruhában.

A zsűriben a DVSC másodedzője, Bücs Zsolt, csapatkaptiánya, Tőzsér Dániel, kapusa, Nagy Sándor, védői, Ferenczi János, Szatmári Csaba és Kinyik Ákos, szélsője, Sós Bence, valamint támadója, Tisza Tibor, illetve a tavalyi verseny győztese, Dudás Regina lesz.

A Loki Szépe döntőjét csütörtökön 18.30 órától tartják a Red&White-ban, ahol a szépségverseny után nem ér véget a rendezvény, ugyanis a magyar válogatott Luxemburg ellen lép pályára felkészülési mérkőzésen. A Red-ben három óriáskivetítőn követhetik a szurkolók a mérkőzést. A meccs pontos végeredményét eltalálók pedig páros belépőt nyerhetnek a Videoton elleni mérkőzésre.

DVSCszépségversenyloki szépe

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.