Hirdetés

Felsőzsolcán van a legjobb állatorvos

borsodihir.hu

2017.11.13. 18:24

Felsőzsolcán van a legjobb állatorvos

Így szavaztak azok, akik kedvence szorult már segítségre.

Hirdetés

Dr. Magos Zsuzsa doktornő és a Felsőzsolcai Kisállatrendelő rendelő csapata kiemelkedően magas szavazatszámmal megnyerte az országos Kedvencek Állatorvosa 2017 Díjat.

A díj elnyeréséhez a felelős gazdik szavazatait vette alapul a versenyt meghirdető Bayer. A nyereményjátékot szeptember 1-jén indították és október 31-én zárták le. A sorsolást november 3-án közjegyző jelenlétében tartották.

Így mutatják be magukat a győztesek

Munkánk során igyekszünk a legtöbbet nyújtani kis kedvencének, hiszen tudjuk, hogy sokan családtagként szeretik állataikat, és ezt a törődést megérdemlik. Az alapos kivizsgálást kiegészítő vizsgálatokkal, röntgennel, ultrahanggal, vérvizsgálatokkal egészítjük ki szükség esetén, hogy a lehető legpontosabb diagnózishoz jussunk és a legjobb ellátást kapják kedvenceik.

Nem csak akkor állunk rendelkezésre, hogyha baj van, szívesen tanácsot adunk abban is, hogy hogyan gondozza, táplálja kedvencét, hogyan előzze meg a betegségeket. Akkor is szeretettel látjuk pácienseinket, mikor csak egy hétköznapi védőoltásról vagy kontrollvizsgálatról van szó, hiszen a legjobb, ha „kutyabaja” sincs a kis kedvenceknek.

FelsőzsolcaállatorvosDr. magos zsuzsa

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.