Hirdetés

Igazi lézerharcos lehet Debrecenben

programok-debrecen.hu

2017.10.31. 08:41

Igazi lézerharcos lehet Debrecenben
laserforce.hu

Budapest után városunkban is megnyílt az aréna.

Hirdetés

Budapesti 3 pályája után Debrecenben is megnyitotta kapuit a Laserforce Arena. Minőségi szórakozás, izgalom, taktika, csapatépítés - ez mind jellemzi az új pályát.

A lézerharc nevében hordoz harci jelentését, alapjaiban véve békésebb tevékenység mint egy iskolai kidobós játék. A játékosok azonban nem kerülnek fizikai kontaktusba egymással, viszont mind kezdő mind haladó szinten kamatoztathatják taktikai érzéküket és ügyességüket. A harc közben hang- és fényeffektusok teszik még izgalmasabbá a játék élményét.

A felszerelések szoftveresen programozhatók így korlátlan mennyiségű játék “forgatókönyv” és szerep generálható a játékosok igényei illetve gyakorlottsági szintjük alapján. A fegyverek név szerint vannak a játékosokhoz rendelve így a játék végén statisztikák gyárthatók, (legtöbb lövést leadó, legpontosabb, legkevesebb életet veszített, stb.) melyek alapján a csapatok közötti versengés végső eredménye is eldönthető, amennyiben ez szükséges. Minden felszerelés részleteiben és egészében is többszörösen ellenőrzött, az optikák a legpontosabb műszerekkel kerültek bemérésre.

Ajánlják gyerekeknek születésnapokra, osztályprogramnak, vagy baráti társasággal, 7 éves kortól, de cégeknek csapatépítésre, legény-, és leánybúcsúra, osztálytalálkozóra, születésnapokra, névnapokra, sportcsapatoknak kikapcsolódás, csapatépítés céljából és családi programnak is kiváló.

A debreceni 520 m2-es terület, a labirintusos "csatatér" és a különtermek mind-mind a legjobb szolgáltatás nyújtás érdekében lett kialakítva. Természetesen a város pályája is a budapestiekhez hasonlóan UV világítást és professzionális UV-reagens graffitiket kapott, a játék élmény maximalizálásának érdekében. A terület egésze ki van hangosítva, így akár saját kedvenc zenéinket hallgatva is harcolhatunk az "ellenséggel". A pályákon büfé is üzemel, valamint az összes pálya mellett akár születésnap, legénybúcsú lebonyolítására alkalmas 2 különterem is helyet kapott.

További hasznos tudnivalók:
◦ pályafoglalás kizárólag online (http://laserforce.hu/palyafoglalas/debrecen) vagy személyesen (Debrecen 4025, Nyugati u. 5-7) lehetséges
◦ információ a szabad helyekről megtalálható oldalukon (http://laserforce.hu/szabadhelyek/debrecen) azonban kollégáik szívesen segítenek a +3630-552-7309-es számon, vagy az info@laserforce.hu mail címen is
◦ a játékosok minimális életkora: 7 év, azonban 14 év alattiak esetén felnőtt kísérő szükséges
◦ parkolás a pálya előtt fenntartott helyeken lehetséges, ingyenesen
◦ fizetés készpénzzel, vagy SZÉP kártya szabadidő zsebből 

Bővebb információért KATT IDE! 

Debrecenszórakozás

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.