Hirdetés

Kegyetlen állatkínzás Balmazújvárosnál

Bors

2017.08.22. 16:24

Kegyetlen állatkínzás Balmazújvárosnál

Kolonccal a nyakán találtak rá.

Hirdetés

Borzalmas kínokat kellett átélnie annak a szerencsétlen ebnek, akire Balmazújváros külterületén bukkantak rá. A kistestű kutyát még a múlt héten vette észre néhány szemfüles arra járó az út mentén, s nyomban értesítették az egyik helyi civil állatvédőt.

Elborzasztott a látvány. A nyakába egy óriási koloncot kötött valaki, amit a mellső lábai között húzott. A súly körülbelül másfél kilós volt, egy bőrszíjon lógott. Ez brutális, hiszen a kutya összesen nincs négy kiló. Ráadásul egy szájkosarat is ráaggattak

– elevenítette fel a Borsnak a helyszínre hívott Nagy Csilla, akinek nem volt egyszerű dolga a Clió névre hallgató kis bichon befogásával.

Annyira meg volt rémülve, hogy egy óránál is több ideig tartott, mire sikerült megfognom. Még annak ellenére is, hogy a súly alaposan korlátozta a mozgásában. Több napja sínylődhetett étlen-szomjan a kukoricásban. Valószínűleg bántották, mivel minden közeledésre egyből visítással reagált

– mondta az állatvédő.

A fehér kutyusról azonnal leszedte a koloncot és a szájkosarat, ami alaposan kikoptatta a szőrét. Majd a Kajászón található CsutkaRozi Menedéke Zseton Állatvédő Egyesület vette kezelésbe.

Mivel az elkövető kilétét homály fedi, az illetékesek az ügyben nem tettek feljelentést.

Balmazújvárosállatkínzás

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.