Hirdetés

Olcsóbb a vonatjegy a Campusra!

Szabolcsihír

2017.07.18. 10:41

Olcsóbb a vonatjegy a Campusra!

De csak akkor, ha lebélyegzik.

Hirdetés

Kedvezményt biztosít a MÁV-START és a GYSEV a július 19-23. közötti Campus Fesztiválra utazóknak Bármely belföldi vasútállomáson száll fel a Debrecenbe tartó utas, 50 százalékkal olcsóbban válthat jegyet - feltéve, ha a rendezvényre igyekszik.

A kedvezmény másodosztályon vehető igénybe, a menetjegy érvényességi ideje megegyezik az azonos távolságra érvényes teljes árú menetjegyével, azzal a korlátozással, hogy

az utazást legkorábban július 19-én lehet megkezdeni, a visszautazást pedig legkésőbb a rendezvényt követő napon, július 24-én éjfélig be kell fejezni.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt visszautazás előtt a rendezvény helyszínén lebélyegezték.

A bélyegzés a debreceni Nagyerdei Stadionnál, a MÁV-START mobilpénztárában lehetséges július 19-22. között, 16 órától 21 óráig, illetve a belépő karszalag felmutatásával július 23-án, 7-től 19 óráig a debreceni vasútállomás személyes ügyfélpontján. Bélyegző hiányában az alkalmi menettérti jegyet a jegyvizsgáló teljes árú menetjegyre egészíti ki.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.