Hirdetés

Hirdetés

MSZP: Ne legyenek a város mostohagyerekei a kertvárosban élők!

Cívishír

2017.04.13. 18:02

MSZP: Ne legyenek a város mostohagyerekei a kertvárosban élők!
Gőgös Zoltán (Fotó: archív)

A szocialista jelölt szerint a debreceni fideszesek nem sokat tettek a kertségben élőkért.

Hirdetés

Hirdetés

Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyettese, országgyűlési képviselő és Pásztor Patrik, az MSZP debreceni 6-os számú önkormányzati választókerület képviselőjelöltje ,,Beszéljünk a kertségekben élők gondjairól!” címmel sajtótájékoztatót tartottak Debrecenben.

Gőgös Zoltán véleménye szerint a kertvárosok óriási gondja a falvakkal együtt, hogy nem férnek be az energiacsökkentő programokba. Itt fűtenek a legtöbben tűzifával, aminek az ára az egekben van;

az itt élőket így nem érintette a rezsicsökkentés sem.

Pásztor Patrik, az MSZP önkormányzati képviselőjelöltje megdöbbentőnek tartja, hogy a fideszes városvezetés mostohagyerekként kezeli a kertségekben élőket, mintha ők nem is debreceni lakosok lennének. Míg az elmúlt években a város központja számos - esetenként presztízs - beruházással gazdagodott, addig az itt lakók napi életének megkönnyítése érdekében is keveset tettek a fideszes polgármesterek.

A képviselőjelölt megfogalmazta vállalásait, amelyet megválasztása esetén meg kíván valósítani. Így szükségesnek tartja többek között a víz- és csatornahálózat végleges kialakítását Nagycserén és a Bayk András kertben; az orvosi rendelő korszerűsítését Nagycserén. Kiemelkedően fontosnak tartja a városrész közbiztonságának erősítését. Ezért kezdeményezni fogja az illetékeseknél a megerősített rendőrségi járőrszolgálatot a polgárőrség bevonásával, illetve a közvilágítás biztonságát. Javasolni fogja két újabb buszmegálló kialakítását a Bayk András kertben.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.