Hirdetés

Rózsaszín valóság a Főnixben

civishir.hu

2009.09.26. 13:09

Rózsaszín valóság a Főnixben
A Pink Floyd

Debrecen – A legendás zenekart, a Pink Floydot idézi meg a vasárnap esti show a Kassai úton, ahol a két legjobb Pink Floyd tribute zenekarból alakult formáció lép fel.

Hirdetés

Hirdetés

A The Spirit of Pink Floyd Show legutóbb Japánban aratott óriási sikert, és folytatja világkörüli turnéját, hogy megmutassa a közönségnek, milyen az, amikor szinte még az eredetinél is látványosabban és jobb hangzással keltik életre a legendás zenekar dalait.

A koncert tisztelgés a világ egyik legmeghatározóbb brit együttese előtt. A Pink Floyd hazájából származó 9 zenész olyat produkál a színpadon, hogy a jelenlévők a legtöbb esetben valósággal szétszedik a házat. A rajongók a legendás zenekar összes korszakát végigkísérhetik a segítségükkel, és természetesen elhangzanak a legnagyobb slágerek is az olyan albumukról, mint a Meddle, a Dark Side of the Moon, a The Wall vagy a Division Bell. Az élményt pedig természetesen a hihetetlen fénytechnika és a kivételes látványelemek teszik teljessé, így egy olyan előadásnak lehetünk részesei, amit egyetlen Pink Floyd rajongónak sem szabad kihagynia.

The Spirit of Pink Floyd Show
Szeptember 27.
Főnix csarnok, 19.00

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.