Hirdetés

Megszűnik a Rádió Fun

Budapestieké lesz a frekvencia

civishir.hu, radionew, wikipédia

2010.03.31. 20:47

Megszűnik a Rádió Fun

Debrecen – A Cívishír információi szerint a tulajdonos kedden jelentette be a népszerű csatorna munkatársainak, hogy – feladat híján – állás nélkül maradnak.

Hirdetés

Hirdetés

Az ismert vállalkozó, Pocsai Attila, illetve a Kelet Rádió Kft. által jegyzett, főként zenei alapú szórakoztatásra épülő Rádió Fun 2007. december 6-án kezdte meg a műsorszórást Debrecenen kívül Hajdúszoboszlón és Hajdúböszörményben. A műsorstruktúrának, a széles zenei kínálatnak és a maratoni kívánságműsornak köszönhetően a csatorna hamar megkedveltette magát a hallgatókkal. A műsorvezetők között korábban olyan ismert nevek is feltűntek, mint Gábor Betti, a Desperado együttes énekesnője, Zoltán Erika, vagy a Retour című műsorsávot – mások mellett – kézben tartó Kasuba L. Szilárd. 

Mindenkit elküldtek

Hírportálunk értesülései szerint a frekvencia egy budapesti, profiljában a Funtól teljesen eltérő rádió kezébe került, így a mostani (hírszerkesztő, műsorvezető, értékesítési és technikai) munkatársakra ezek után nincs szükség. Az eddig 24 órában szolgáltató Rádió Fun még egy hónapig szól.

- BCSH -

Hirdetés

Szóljon hozzá!

.