Hirdetés

Ez szól a Rádió Fun helyén

Debrecenben a 95,6 MHz-en hallgatható

civishir.hu

2010.05.08. 10:51

Ez szól a Rádió Fun helyén
A kép illusztráció

Debrecen – Iránytű az üzleti világban – ez a Debrecenben fogható legújabb, Gazdasági Rádió egyik szlogenje. A név alapján száraz tőzsdeelemzésre, valutaárfolyamokra számítottunk, szombat délelőtt azonban ehelyett elég jó zene szólt.

Hirdetés

Hirdetés

A közműsor-szolgáltató adót 2003 tavaszán, az Európai Unióhoz csatlakozás küszöbén álmodták meg alapítói, ami szerintük olyan rádióvá vált, amit egyaránt szívesen hallgat vállalkozó, bankár, egyetemista, menedzser és cégvezető. Mértékadó médiumnak vallja magát, amire odafigyelnek az üzleti élet szereplői, a pénzügyek,a gazdaság iránt érdeklődők, sőt kötődnek is hozzá, használják saját üzleti céljaik elérésére.

Egyszer sok társad lesz...

A Gazdasági Rádió ma már nemcsak az ország központi régiójában, Budapesten és Pest megye legtöbb településén szól a 105,9 MHz-en, hanem balassagyarmati székhellyel Nógrád megyében a 95,7 MHz-en, egri székhellyel Heves megyében a 100,7 MHz-en, valamint Borsod és Hajdú-Bihar megye számos településén is.  A Komáromi Balázs által vezetett szerkesztőség és a rádiószervezés alapfilozófiája: mindig legyenek reális, megvalósítható terveid, a hasznosságot és a minőséget tartsd mindig szem előtt, járd a magad útját, s egyszer sok társad lesz.

Blues és dzsessz

A 6 és 22 óra közötti kínálatban találhatunk kívánságműsort, exkluzív interjúkat, elemzéseket, gazdasági események összefoglalóját. A muzsikát tekintve van itt világzene, latin simulós, Republic, valamint sok-sok blues és dzsessz.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

.