Lakásbiztosítások egy helyen: így könnyebb választani

civishir.hu

2019.11.08. 11:42

Lakásbiztosítások egy helyen: így könnyebb választani

Gyorsan meg lehet tekinteni, hogy az egyes biztosítók éppen milyen áron kínálják termékeiket.

Hirdetés

Nem kell mindig egyszerre 10 oldalon böngésznie, amikor lakásbiztosítást szeretne kötni. A biztoshely weboldalán pillanatok alatt össze lehet hasonlítani több biztosító ajánlatát is egyszerre. Ma már nem szükséges sok időt eltölteni a biztosítások megkötésével, hiszen az alkuszcégek legfontosabb feladata, hogy a biztosítások megkötésével, esetleges felmondásával minden terhet levegyen az ügyfelek válláról. A weboldalon elérhető kalkulátornak hála nagyon gyorsan meg lehet tekinteni, hogy az egyes biztosítók éppen milyen áron kínálják termékeiket. Ma már annyi lakásbiztosítás termék található meg a piacon, hogy szinte lehetetlen választani, de az alkuszcég a legjobb 12 biztosító ajánlatát kínálja ügyfeleinek.

Nem könnyű sajnos megtalálni azt a terméket, amelyre a legnagyobb szükségünk van, ezért is fontos, hogy mindezt megfelelő partner segítségével tegyük meg. A legkedvezőbb díjazás szerinti termékeket böngészhetjük ezen a weboldalon. Magyarországon még nem is olyan túl nagy a piac, de már így is el lehet veszni benne. Ma már szinte mindegyik hazai biztosító kínál lakásbiztosítást, ezért sem túl könnyű a választás. Természetesen mindegyik biztosító rendelkezik önálló weboldallal, ám ezek áttekintése nem kis feladat, ennél azért egyszerűbb a praktikus lakáskalkulátort használni.

A szolgáltatás minősége és mennyisége, a díjazások mind elérhetők a portálon.

A hazai gyakorlat szerint ez a lehetőség egyre többeket vonz, hiszen a lakásbiztosítások kiszámítása így a leghatékonyabb, a kalkulátor segítségével. Az egyik leggyakrabban megkötött biztosítás a lakásbiztosítás, így erre igen nagy a kereslet. A legtöbb lakáson található biztosítás, de azért még mindig van pár olyan lakás Magyarországon, amely egyáltalán nincsen biztosítva.

Akik hitelt vettek fel otthonaik megvásárlására, azok biztosan rendelkeznek lakásbiztosítással, hiszen a pénzintézetek ezt sok esetben kikötik. Ha egy ház megsemmisül akkor a tulajdonosok a lakásbiztosítás nélkül bizony nagyon nagy bajba kerülnének. A hitellel vásárolt házakról nem is beszélve, ahol a biztosító először a bankot fogja kártalanítani. Jelenleg számtalan akciós lehetőség érhető el az oldalon, így talán érdemes megfontolni a biztosítóváltást is.
lakásbiztosítás

Szóljon hozzá!

Hirdetés