Hirdetés

Hirdetés

Kitüntették a debreceni harcost, aki a nőkért dolgozik

terezanyu.hu

2016.04.02. 18:34

Kitüntették a debreceni harcost, aki a nőkért dolgozik

A tréner a saját bőrén tapasztalt, nem a levegőbe beszél.

Hirdetés

Hirdetés

Richter a Nőkért-díjat kapott Hornyák Éva coach, tréner, blogger, aki munkásságával hosszú ideje példát mutat arra, hogyan lehet az elmaradott vidékeken élő nőket felzárkóztatni.

A boldogság és a siker jó esetben kéz a kézben járnak. A boldogság belső önbecsülésünkből fakad: mutatja, hogy jól érezzük-e magunkat abban a létben, amiben éppen vagyunk. Sokan nem is gondolkodnak azon, boldogok-e ilyen értelemben, annyira máson van a fókusz az életükben. Van egy szerepköntösünk, amit a körülöttük lévő elvárások alakítanak ki. Gyakran ebben azonban nemcsak nem érezzük jól magunkat, hanem bele is rokkanunk. Ebből tudatossággal bárki ki tud lépni.

Korábbi interjúnkat Hornyák Évával IDE KATTINTVA olvashatja.

A Richter a Nőkért Program részeként, a 2011-ben alapított Richter Aranyanyu Díj Magyarországon egyedülálló kezdeményezés. A több mint egymillió forint összdíjazású, kifejezetten nőknek szóló elismerést a Richter Gedeon Nyrt. és a Rácz Zsuzsa író hívta életre. A díj célja a nők társadalmi megbecsülésének és önbecsülésének növelése. A díjat olyan nőknek ítélik oda, akik klasszikus, női segítő szakmákban dolgoznak, és munkájuk nélkülözhetetlen, mégis csekély anyagi és erkölcsi elismerésben van részük. 

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.