Hirdetés

Két debreceni gyógyító már esélyes!

civishir.hu

2014.01.13. 17:25

Ne csak kritizáljuk az egszségügyet! Betegeik terjesztették fel díjra a Kenézy és a Klinika egy-egy doktorát.

Hirdetés

Hirdetés

Meghosszabbított nevezési határidővel továbbra is várják az idei felterjesztéseket Az év orvosa pályázat szervezői. A módosítás értelmében betegtörténettel való jelölésre február 18-ig van lehetőség. – Minden évben nagy örömmel tölt el bennünket, hogy a páciensek által beküldött történeteken, a szívmelengető gyermekrajzokon, valamint a pozitív példákat bemutató médiaanyagokon keresztül milyen sok, emberi és szakmai szempontból egyaránt kiváló orvos kerülhet a nyilvánosság fókuszába. Fontosnak érezzük, hogy a magyar egészségügyet érő kritikák mellett e pozitív példák is minél nagyobb teret és nyilvánosságot kapjanak, hisz a betegek orvosba vetett hitét épp az ilyen esetek erősíthetik legjobban. Szeretnénk, ha az idei pályázatokon a korábbinál még több kitűnő orvost ismerhetnénk meg, ezért – sokak kérésének eleget téve – a pályázati időszak meghosszabbítása mellett döntöttünk – nyilatkozta Dr. Markovich György, a díjat alapító Astellas Pharma ügyvezető igazgatója.

Az Astellas-díj – Az év orvosa pályázatra idén is az egykori és jelenlegi betegek saját vagy közvetlen hozzátartozójuk kezeléséről, gyógyulásáról írt történetét várják a szervezők, amelyből orvosuk emberi és szakmai kiválósága egyaránt láthatóvá válik. A pályázatokkal kapcsolatos részletes információk a www.astellasdij.hu weboldalán olvashatók.

Debreceni neurológus és sebész is jelölt

Az Astellas-díj – Az év orvosa pályázaton Hajdú-Bihar megyéből mostanáig két kiváló orvost köszönthetünk a jelöltek között :
• Dr. Jánky Ibolya, a Kenézy Gyula Kórház-Rendelőintézet neurológus főorvosa
• Dr. Szabó Károly Gábor, a DE OEC Sebészeti Intézet szakorvosa

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.