Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Angyalföldön is elérhető a konténerrendelés

| 2022. 12. 08. | 16:27:00
XXX
Angyalföldön is elérhető a konténerrendelés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ahogy Budapest teljes területén, úgy Angyalföldön, a XIII. kerületben is oda kell figyelnünk környezetünk tisztaságára. Fokozottan érvényes ez, ha építkezési, lomtalanítási vagy felújítási munkálatokat végzünk, amelyek rengeteg hulladékot termelnek, és nem maradhatnak ott hosszabb távon. Szerencsére van megoldás erre a helyzetre is, ami nem más, mint a sittszállítás.

Mikor van szükség konténerrendelésre?

Sittszállításra általában akkor van szükség, amikor építkezünk, lomtalanítunk vagy felújítási munkálatot végzünk. Ezen tevékenységek során rengeteg melléktermék, hulladék, felesleges elem keletkezik vagy szelektálunk ki. Konténeres sittszállítás esetén minden ilyen szemetet el lehet szállítani, de természetesen vannak anyagok, tárgyak, amelyekre kifejezetten oda kell figyelni és konténerbe nem helyezhetőek. 

Amit konténerbe lehet rakni, az a felújítások építkezések során keletkező építőanyag, malter, bontott tégla, kisebb betondarabok, hulladék, az építőanyagok csomagolása, nyílászárók keretei, valamint egyéb, építkezésből származó hulladék. Természetesen bontások, lomtalanítások során is rendelhetünk konténert, így bármilyen nem lakó vagy lakóingatlant, épületet, tárolót, csarnokot bontanak, ott a hulladék szállítása megoldható konténerrel. 

A konténeres sittszállítás a lehető leghatékonyabb módja a szemét elszállításának, pláne, ha kiemelkedően nagy mennyiségről van szó. Magánszemélyek, vállalkozások és önkormányzatok egyaránt igénybe vehetik a konténerrendelést, sőt, ha hosszabb építkezésről, bontásról van szó, akkor arra is van lehetőség, hogy folyamatosan érkezzenek a konténerek. 

Mi az, amit nem lehet a konténerbe helyezni?

Nem lehet minden hulladékot belerakni a konténerbe, pláne, ha veszélyes hulladékról van szó. Amit mindenképpen kerüljünk el, az a pala, kátránypapír, palatető, festék, autógumi, hígító, olaj, olajjal szennyezett rongyok, textíliák, akkumulátor, tv és híradástechnikai eszközök. Természetesen ezek elszállítása sem lehetetlen, de feltétlenül érdeklődjünk utána, a telefonos egyeztetés során jelezzük előre igényünket, kerüljük el a kellemetlen helyzeteket, és ne a helyszínen szembesüljön a veszélyes hulladékkal a szállító cég.

Hogyan lehet konténeres sittszállítást rendelni?

Általában 4 fő információra van szükség, ha rendelést szeretnénk leadni. Az első és legfontosabb, hogy megadjuk a konténer méretét, ahol ajánlatos inkább nagyobbat rendelni, mint “éppen elegendőt”, pláne, ha először rendelünk konténeres sittszállítást. A második a hulladék fajtája, amiről mindig pontos információt adjunk, hogy minden fennakadást előzzünk meg, nehogy olyan tárgy kerüljön a konténerbe, amit nem lehet elszállítani. Végül pedig a szállítás pontos idejét és helyét kell megadnunk, ami után már nincs más teendőnk, mint várni a szállítókat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Marozsán kikapott, de 185 ezer dollárral gazdagodott
Marozsán kikapott, de 185 ezer dollárral gazdagodott
A szoboszlói teniszező a negyeddöntőben búcsúzott.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Letették a logisztikai csarnok alapkövét Ebesen
A cégcsoport érdekeltségein keresztül már Debrecenben is jelen van. Zöld és lakosságbarát.
Kiterjesztik a debreceni panelprogramot
Értékes városi ingatlanok eladásáról is döntöttek a képviselők.
Tíz újabb Mercedes váltja a korábbi Volvókat Debrecenben
A számok alapján sokkal több 6-14 éves készül használni a közösségi közlekedést, mint az ingyenesség előtt.
Ingyenes jogosítvány – egy debreceni autósiskola szemével
Az új intézkedés a közlekedési kultúrán javíthat, de nem jelent jelentős kiadáscsökkenést.
Keresztje lett Biharkeresztesnek a sok iparűzési adó
Kopogtatnak újabb beruházók a kisvárosban, az ipari területre alkalmas hely azonban elfogyott.
Szőnyeget vennének a Hotel Lyciumba
Az Aquaticum Debrecen Kft. pályázata.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
A főispán és a polgármester a szakképzés jelentőségét hangsúlyozta.
 Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
A több mint 100 millió forintos beruházással elkészült új SPAR szupermarket március 21-én nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt Hajdúböszörményben. A Baltazár Dezső utca 8-16. szám alatti fejlesztés révén 20 fő foglalkoztatására teremtett lehetőséget a vállalat.
Ami a világűrben zajlik, arról Debrecenben tudnak
Ami a világűrben zajlik, arról Debrecenben tudnak
Innovációs Laboratóriumot avattak az NI Hungary debreceni telephelyén.
Hirdetés