Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A motorcsónak a vizek piros versenyautója

| 2022. 12. 08. | 16:30:00
XXX
A motorcsónak a vizek piros versenyautója
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Unod a fárasztó evezést, de vágyakozva nézed a kisebb-nagyobb motorcsónakokat a vizen? Megértjük, hiszen a víz egyszerre tud megnyugtató lenni, és adrenalinbomba is. Míg az autóutak netovábbja az olasz gyártású piros sportautó, addig a vizes kalandokhoz is az olasz csizmán gyártják évek óta a kiváló minőségű, luxus motorcsónakokat. Mutatjuk, hogy a vízre szállt elegáns járgányokban milyen lehetőségek rejlenek.

Befektetésnek sem utolsó

Ha éppen azon töröd a fejed, hogy teljesen új életet kezdenél, és mindig is szerettél volna hajóskapitány lenni, akkor a MultiYacht Group Capelli hajó kínálatában kezdd a nézelődést. A 4-10 méteres hosszúságig terjedő csónakokkal kisebb-nagyobb turistacsoportokat vihetsz ki a nyílt vízre búvárkodni vagy egy szép barlangot megnézni. Az elegáns hajótest mindent tartalmaz, amire szükséged lehet, de további extrákkal is bővítheted. Így a hobbid lehet a munkád valamelyik gyönyörű tengerparti helyen, ráadásul még a befektetésed is megtérül.

Koccintás a naplementében

Miért ne hívnád meg a barátaidat egy jó hangulatú száguldásra a tengerre? Vannak olyan modellek, amiken akár 22 személy is elfér, így napközben bejárhatjátok a környék kikötőit. A gyors tempóról a 2*300 LE motor gondoskodik. Számos beépített tároló áll a rendelkezésetekre, hogy a magatokkal vitt holmik ne legyenek vizesek. Megállhattok egy biztonságos öbölben a vízbe ugrálni vagy napozni. Ha megéheztek, a helyi harapnivalókat elfogyaszthatjátok a fedélzeti asztal körül, és a hajón ringatózva végignézhetitek a csodásan szép lenyugvó napot. 

Családi móka

Természetesen arra is van lehetőség, hogy mind méretben, mind felszereltségben egyszerűbb csónakot vásárolj. Míg a hosszabb, szélesebb hajók esetében akár napozóterasz, napozóágy is elfér az asztal mellett a fedélzeten, addig a kisebbek esetében szűkebbek a lehetőségek. A hajó orrában ezeknél is van kiülős rész, ahol a gyerekek felügyelet mellett élvezhetik az arcukba felcsapódó vizet és levegőt. Rövidebb távok megtételéhez, illetve tényleg az élmény kedvéért viszont kiváló. Ezeken a csónakokon is elfér 6 személy, úgyhogy kisebb társaságoknak, családoknak vagy éppen romantikázáshoz ideális.

Miért érdemes az olasz minőséget választani?

A cég alapítója eredetileg üvegszálas folyami csónakokat tervezett a ‘70-es években Észak-Olaszországban. Hozzáértése, a hajók kifinomult megjelenése és a tervezés precizitása hamarosan a hajógyártók egyik legnevesebb alakjává tette.

Lelkesedésében osztozott vele a fia is, aki egészen más irányban kezdte meg a tervezést és építést. Ő elsősorban versenyeken használatos kenukat álmodott majd hozott létre édesapjától örökölt tehetséggel. A MultiYacht Group a kizárólagos forgalmazója Magyarországon ezeknek a modern, álomszép hajóknak, így ha szeretnél egy professzionális, vagány motórcsonakot, őket kell keresned.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Immár leírhatjuk: újra lesznek DVSC–Szpari rangadók az NB I-ben!
Immár leírhatjuk: újra lesznek DVSC–Szpari rangadók az NB I-ben!
Debrecenben is sokan várják vissza a nyíregyháziakat.
Hirdetés
Hirdetés
Terrorkészültség Magyarországon: megerősített rendőri erőkre kell számítani
Terrorkészültség Magyarországon: megerősített rendőri erőkre kell számítani
A magyar emberek biztonságát minden rendelkezésre álló eszközzel garantálni kell - mondta a miniszterelnök.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
A legjobb dolgok sokszor pont abból sülnek ki, ha a régi jó megoldásokat az új tudással bővítjük.
Felszállt a első isztambuli járat Debrecenből
A török város kelet és a nyugat különleges ötvözete.
Profibarkács.hu – Az év 365 napjában Megbízható Bolt
A 2022-es év után 2023-ban is az év minden napján kiérdemelte a Profibarkács.hu debreceni barkács webáruház a jól ismert Árukereső szolgáltató „Megbízható Bolt” minősítését.
Több mint ezer terméket kínál speciális táplálkozási igényekre a SPAR
A SPAR akcióiban rendszeresen találkozhatsz mentes és egészségtudatos termékekkel is!
Támogatott tartalom
Hirdetés
Hirdetés
Felmérés: miben fejlődhetnének az autósiskolák?
Felmérés: miben fejlődhetnének az autósiskolák?
Már több mint 250-en rögzítették a véleményüket – április végéig még te is megteheted!