Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Melyek most a legkedveltebb színállások a sneakerek között?

| 2022. 11. 23. | 11:57:00
XXX
Melyek most a legkedveltebb színállások a sneakerek között?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Minden sportcipőt kedvelő fiatal hatalmas álma, hogy egyszer legyen egy saját színes és divatos sneakerje. Nem véletlen, hiszen a manapság kapható színállások igen trendik és egyediek, jól mutatnak akár a hétköznapokon, akár fesztiválokon, akár egy eseményen. Persze nem mindegy, hogy milyen a minőségük és a kinézetük. Ebben a cikkben bemutatjuk a legkedveltebb darabokat, amik kétségkívül sokakat érdekelnek napjainkban.

Hogyan születtek a színes sneakerek?

Talán mondani sem kell, hogy mekkora a népszerűsége a márkás és egyedi lépőknek, amelyek egyre ikonikusabbak. Nem véletlen, hogy megannyi márkás darab van a piacon, amik amellett, hogy folyamatosan megújulnak, trendi megjelenést kölcsönöznek bárki számára. 

A True to Sole Air Jordan 4 retro midnight navy típusa például egy idén ősszel bemutatott különleges lábbeli. Az elődök még az 1980-as években láttak napvilágot, amiket Michael Jordannek köszönhetünk. Ezek talán a legismertebb és legkedveltebb sneakerek, amik a mai napig a piacon vannak. Nemcsak azért kedveltek, mert jól néznek, ki, hiszen emellett kényelmesek és strapabíróak. Az említett fehér-szürke árnyalatú modell októberben került a kínálatba, azóta pedig szinte mindenki ezt akarja. 

Miért van ekkora sikere?

A Jordan 4 megjelenését követően egyre több olyan lépő látott napvilágot, amelyek az elődre hasonlítanak. A márka később olyan nevekkel dolgozott együtt, mint a zenész Drake vagy éppen Eminem, a még ismertebb rapper. Ők mindig a saját ízlésük szerint alkották meg a mára már ismert kollekciókat. 

Az AJ4 kapcsán jelenleg az egyik legkeresettebb a Military Black színállás, amit májusban mutattak be. A fekete-fehér változat azért is népszerű, mert egyszerű, mégis feltűnő darab. Kényelmes viselet, akár egész nap hordható, akkor sem fájdul meg az ember lába. Bár kevesen veszik fel az utcára, a sneaker nagyon jól bírja a napi használatot. A hozzá kapható tisztítószerekkel még az ápolása sem igényel sok időt. 

Mihez viselhető a Jordan IV?

Nem vagy biztos benne, hogy passzol hozzád egy Air Jordan 4 sportcipő? Mindegy, hogy melegítőt veszel fel, vagy jobban szereted a farmer és póló kombinációt, az AJ4 mindegyik esetben remek választás. Szerencsére megannyi színállásban kapható, így nem kell sokáig keresned az általad kedvelt kombinációt. Emellett mivel egy unisex lépőről van szó, így mondhatni bármelyik modell megoldást jelenthet a számodra, ha új sneakert vennél. 

Viszont fontos, hogy vásárlás esetén mindenképpen olyan helyről szerezd be, ahol lehetőséged van azt megnézni vagy visszaküldeni. Sok helyen sajnos semmi garancia arra, hogy eredeti sneakert veszel, szerencsére a True to Sole budapesti boltjában és a webáruházában nem kell csalódnod. Itt kizárólag bevizsgált lábbeliket találhatsz, így biztosan nem lesz velük gondod. Amennyiben pedig nem jó a méret, az sem probléma, hiszen a cég 14 napos visszaküldési garanciát vállal a darabjaira.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Újabb szakaszt tettek kíméletessé az autóink számára a Kishegyesin
Újabb szakaszt tettek kíméletessé az autóink számára a Kishegyesin
Megújult bő 400 méteren a forgalmas debreceni út.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
A kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz
Ha ez nem történik meg, a kormány keményen beavatkozik - mondta Nagy Márton.
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Négy debreceni helyszínen van szükség munkavégzésre az 1-es villamos vonalán.
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
A Debreceni Vízmű Zrt. pályázata.
Nem vagy a helyeden a munkában? Fordulj az álmaid felé!
A Debreceni Szakképzési Centrum bemutatja: Állásbörze és felnőttképzési expó. Április 26-án találj munkát vagy képzést a Fórumban!
Küszöbön a debreceni lakásprogram elfogadása
Jövőre már lehetnek olyan fiatalok, akiknek az albérletét mások (is) fizetik.
Komádi továbbra is várja a befektetőket, a munkahelyteremtőket
Egy minden igényt kielégítő közösségi térrel is gyarapszik a kisváros.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.