Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Alakíts ki egy miniatűr világot, egy igazi kis tündérkertet

| 2022. 11. 11. | 13:02:00
XXX
Alakíts ki egy miniatűr világot, egy igazi kis tündérkertet
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Néhány évvel ezelőtt váltak igazán népszerűvé azok az új dekorációs elemek, amelyeket tündérkertnek nevezünk. Ilyenkor tulajdonképpen egy miniatűr világot hozhatsz létre, amely remek kikapcsolódás lehet akár felnőtteknek, akár gyerekeknek. Engedd szabadon a fantáziádat, vedd elő a kézügyességedet, és alakíts ki egy saját kis dekorációt a neked tetsző figurák és mini tárgyak segítségével.

Mire jó egy tündérkert?

Ez nem is kérdés! Hiszen remek kikapcsolódás, ezenkívül pedig egy csodálatos esztétikai élmény. Hozd létre a saját kis alkotásodat, keresd meg hozzá a kiegészítőket a Leden termékkínálatában. Vezesd el magadat és a gyerekeidet is egy mesebeli világba, amit ti hoztok létre. Akár még egy mesét is kitalálhattok hozzá, ahol a tündérek, a koboldok és a mini állatok együtt élnek boldogan a kis ösvények és növények társaságában.

A tündérkertet kialakíthatod kül- és beltéren is. Mivel egy apró kompozícióról van szó, legtöbb esetben egy kaspóba vagy cserébe szokták elhelyezni a tündérlakot. Hogy ehhez pontosan milyet választasz, az a saját ízléseden múlik, befuttathatod akár mohával is, vagy kibélelheted más természetes anyaggal. Engedd szabadon a fantáziádat, és találjatok ki együtt valami nagyszerűt.

Szerezd be a szükséges alapanyagokat

A legfontosabb a megfelelő alap, amire a későbbiekben építkezni fogsz. Ezután jöhetnek a különböző apróságok és kiegészítők. Válogass össze néhány kavicsot vagy szikladarabot, és szerezz be egy tündérlakot. Vagy ha nem akarsz egy komplett házikót, akkor akár ennek az ajtajával is sejtheted, hogy hol élnek a mesebeli lények.

Több kisebb kiegészítővel tovább fokozhatod az élményt, válogass a kis hidak, kutak és padok közül. Építs be mini növényeket, kis fákat, bokrokat, virágokat, illetve a méltán népszerű gombaházikókról sem érdemes megfeledkezned. Ahhoz, hogy minél életszerűbbé tehesd az egészet, válogass össze néhány élő növényt is, amely jól mutatna az összképhez.

Ha kialakítottad a környezetet, akkor helyezd el annak lakóit is. Válogass a kis tündérek és koboldok közül, vagy éppen a mini állatkákat is beillesztheted a tündérkertbe. Kicsiknek és nagyoknak méltán népszerű pontjává teszed ezzel a lakás egyik zugát.

Keress egy kis inspirációt és valósítsd meg az ötleteidet

Az embereknek ritkán van elég idejük és energiájuk kiaknázni minden lehetőséget, amit egy valódi kert magában rejt. Erre viszont tökéletes alternatívát nyújtanak a tündérkertek, hiszen itt piciben megvalósíthatjuk az ötleteinket. Ekkora méretben biztosan lesz lehetőséged arra, hogy a legapróbb részletekig kidolgozd a kertet, hogy aztán esetleg kedvet kapj annak valódi verziójához is.

Mindenki szeretne egy békés és nyugodt hangulatú otthonban élni. Megélni a hétköznapok csodáit, miközben megvalósítja kreatív gondolatait. Ebből a szempontból is jó választás lehet egy tündérkert megalkotása. Hiszen akár családi programként, akár léleknyugtató, kreatív tevékenységként tekintünk rá, biztosan megelégedéssel fog eltölteni a végeredmény.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Debrecen egykori birtokán volt mire koccintani nagycsütörtökön
Debrecen egykori birtokán volt mire koccintani nagycsütörtökön
Átadták a megújult Pásztormúzeumot a Hortobágyi Nemzeti Parkban.
Hirdetés
Hirdetés
Eltűnt egy 26 éves debreceni nő
Eltűnt egy 26 éves debreceni nő
Február 10-én ismeretlen helyre távozott.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Tíz újabb Mercedes váltja a korábbi Volvókat Debrecenben
A számok alapján sokkal több 6-14 éves készül használni a közösségi közlekedést, mint az ingyenesség előtt.
Ingyenes jogosítvány – egy debreceni autósiskola szemével
Az új intézkedés a közlekedési kultúrán javíthat, de nem jelent jelentős kiadáscsökkenést.
Keresztje lett Biharkeresztesnek a sok iparűzési adó
Kopogtatnak újabb beruházók a kisvárosban, az ipari területre alkalmas hely azonban elfogyott.
Szőnyeget vennének a Hotel Lyciumba
Az Aquaticum Debrecen Kft. pályázata.
Pert nyert a Forbes a Hell cég ellen, azaz le lehet írni a milliárdos tulajdonosok nevét
2019-ben a személyiségi jogok megsértése miatt nyújtottak be keresetet a bíróságra.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
A főispán és a polgármester a szakképzés jelentőségét hangsúlyozta.
 Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
A több mint 100 millió forintos beruházással elkészült új SPAR szupermarket március 21-én nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt Hajdúböszörményben. A Baltazár Dezső utca 8-16. szám alatti fejlesztés révén 20 fő foglalkoztatására teremtett lehetőséget a vállalat.
Ami a világűrben zajlik, arról Debrecenben tudnak
Ami a világűrben zajlik, arról Debrecenben tudnak
Innovációs Laboratóriumot avattak az NI Hungary debreceni telephelyén.
Hirdetés