Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A napozóágyak sokszínű kínálata – élvezze a kényelmet!

| 2022. 08. 31. | 16:29:00
Íme a legfontosabb tudnivalók.
A napozóágyak sokszínű kínálata – élvezze a kényelmet!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A jó időben semmi sem olyan pihentető, mint a biztonságos, kényelmes napozóágyak nyújtotta kényelem. Készen áll egy nyugodt pihenésre a kertben? Kinézte már a napszemüveget, és megtöltötte a hűtőt hűs frissítő italokkal? Ha igen, akkor most már csak egy napozóágyra van szüksége az önfeledt kikapcsolódáshoz. Az alábbiakban összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat, hogy ezzel is segítséget adjunk a megfelelő termék megvásárlásához.

A napozóágy jó befektetés lehet. Ennek részben az az oka, hogy a divatos bútorgyártók egy kisebb vagyont kérnek „kortárs megjelenésük megidézéséért”, de ha körülnéz, azt tapasztalja, hogy sokkal megfizethetőbb napozóágyak közül is válaszhat a hazai internetes boltokban.

Mire célszerű odafigyelni a napozóágyak vásárlásakor?

Az ár mellett néhány egyéb szempontot szintén figyelembe kell venni, amikor nyugágyat keres. Könnyen mozgathatók? Ha napimádó és folyamatosan követi a napot, úgy olyan terméket szerezzen be a napozóágyak hatalmas választékából, amelyiknek kereke is van.

Időjárásállóak, vagy gyorsan el kell helyeznie őket, amikor egy heves zápor megzavarja a napsütéses kényelmét? Illetve mennyire összecsukhatóak téli tároláshoz? Ezek bizony sarkalatos, ugyanakkor fontos szempontok lehetnek.

A napozóágyak és a kényelem

Ha a komfortról van szó, akkor néhány dologra figyeljünk oda: egyes nyugágyak extra hát- vagy fejtartást biztosítanak; mások különböző fekvő pozíciókba állíthatók, hogy tökéletesen illeszkedjenek a számunkra preferált pózhoz; és azt is ellenőrizzük, hogy vannak-e párnák.

Vegyük számításba továbbá azt, hogy egyes alacsony napozóágyak azonnali nyugodt álmodozásba lendíthetnek, kicsit kényelmetlenebb lehet be- és kiszállni belőlük, különösen abban az esetben, ha olyan életkorban vagyunk, amikor a térd és a hát nagyon hamar megfájdulhat.

Ha különleges ajándékot keres a napfényt imádóknak, akkor fontolja meg ezt a személyre szabott fa modellt a napozóágyak innovatív gyártójától az Oak and Rope Company-tól. Tömör tíkfából készült, amely a legtartósabb fa kültéri használatra, és széles karfákkal és függőlegesen lécezett, ferde háttámlával tervezték. Az ülés kényelmesen ívelt, hátul lejt, a lábtámasz pedig levehető. Ami ezt a személyre szabást illeti, akár 80 betűt is bevéshet szakszerűen a fa lécekbe, és további monogramot helyezhet el az ülés hátulján. Azonban a természetes fát idővel kezelni és festeni szükséges, hogy hosszabb távon is megőrizze eredeti állapotát.

Mennyire megbízhatóak a műanyag napozóágyak?

Méret: magasság 49 cm x szélesség 51 cm x mélység 174 cm, Előnyök: Stílusos, mégis megfizethető; Használat után pedig könnyen összehajtható vagy szétszerelhető. Hátrányként lehet megemlíteni, hogy a terméknek nincsenek kerekei, így napimádóknak nem ajánlott.

A kreatív bútortervezők szeretik az új napozóágyak elkészítésének kihívásait, és gyakran az alumíniumot részesítik előnyben, mivel karcsú, modern formákká alakítható. Karbantartás tekintetében pedig nincs vele sok probléma.

Az alumínium és műanyag napozóágyak vászna strapabíró és kényelmes, és többféle hideg színben kapható. A napozóágyak eme változata nem csak öt dönthető pozícióba állítható, hanem össze is hajtható a helytakarékos tárolás érdekében.

Ha ahhoz szoktunk hozzá, hogy egész nap a kertben „kergessük” a napot, ez esetben átkozhatja a kerekek hiányát a könnyű mozgáshoz. Azért, hogy elkapja a sugarakat anélkül, hogy bűntudata lenne a költségek miatt, ez hosszabb távon jó befektetés lehet.

A fentiek alapján elmondhatjuk, hogy akkor lehetünk elégedettek, ha hosszabb távon gondolkodunk és megfogalmazunk néhány vagy alapvető szempontot a bútorok beszerzése előtt. Szerencsére az online áruházak fogyasztói visszajelzései sokat segíthetnek a megfelelő napozóágyak kiválasztásában.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hajdú-Biharban megszűnik a tűzgyújtási tilalom
Hajdú-Biharban megszűnik a tűzgyújtási tilalom
Sok csapadék esett, így feloldhatták a korlátozást.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Komádi továbbra is várja a befektetőket, a munkahelyteremtőket
Egy minden igényt kielégítő közösségi térrel is gyarapszik a kisváros.
Nettó átlagkereset: 417 ezer forint
A nettó kereset mediánértéke 340 700 forintot ért el.
A családok fogyasztását jelentősen befolyásolja az üzemanyagár
Literenként 76 forinttal drágább a gázolaj most, mint tavaly.
Református bölcsőde épül Józsán – letették az alapkövet
A beruházás várhatóan 2025 júniusára fejeződik be.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.