Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sportfogadás kezdőknek? 3 dolog, amit tudnod kell!

| 2022. 07. 05. | 11:41:00
XXX
Sportfogadás kezdőknek? 3 dolog, amit tudnod kell!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sok sportrajongó azt hiszi, hogy automatikusan sikeres lesz a sportfogadásban. De nem olyan egyszerű a sporttudásodat alkalmazni a sportfogadások terén, mint amilyennek látszik.

Ha te is azok közé a szurkolók közé tartozol, akik a pálya szélén szurkolnak és már tűkön ülnek, hogy végre fogadhassanak a nyertes csapatra, akkor érdemes elolvasnod ezt a cikket.

Íme három alapvető dolog, amit tudnod kell, ha kezdő vagy ebben a témában, és szeretnél egy erős kezdetet. Csatokat be és indulhat a sportfogadás kezdőknek című fejezet.

Értsd meg a fogadási esélyeket

Az első lépés a kezdők számára a fogadási esélyek megértése.

Persze, kívülről ismered a kosárlabda sportot, és mindig képben vagy, hogy mi történik az NFL-ben. Általában jó érzéked van ahhoz, hogy ki fog nyerni egy meccsen. Azonban ugyanezekre a meccsekre fogadni másfajta tudást igényel, ami arra kényszerít, hogy alaposan átgondold a nyerés esélyeit és valószínűségeit. Ha Ön is szeretné kipróbálni magát a sportfogadásban, akkor a bet365 az Ön számára készült oldal. Ez egy megbízható bukméker, nagy múlttal.

A sportfogadásban kezdők számára az első lépés a valószínűségek értelmezése és a fogadási esélyek értelmezésének megértése. Végül is tudnod kell, hogy mire fogadsz.

Tudj biztosra hogy menj biztosra

A következő dolog, amit tenni akarsz, hogy biztosra menj az az, hogy légy biztos a dolgodban.

Amikor bejelentkezel a sportfogadási számládra, egy egész sor fogadási esélyt találsz a kosarazástól a futballon át a jégkorongig, a baseballig és még sok másig. Mindenre fogadhatsz, ami csak eszedbe jut, az Oscar-gálától kezdve a lóversenyeken át a Little League World Series-ig.

 Ez eléggé kiszélesíti a lehetőségeid, de óvatosnak kell lenned a választásban.

Ideális esetben azzal kezdesz, amit ismersz. Ha életed végéig UFC-rajongó voltál, és ismered a legprofibb játékosokat, a meccseiket, és tudod, hol kell kutatni a mérkőzések után, akkor kezdetnek érdemes az UFC-re fogadni.

Az utolsó dolog, amit szeretnél, hogy olyan sportágakkal tereld el a figyelmedet, amelyekről semmit sem tudsz. Ne kezdd el szórni a pénzt, azt remélve és imádkozva, hogy nyerni fogsz. Vannak olyan fogadók, akik hétköznap délutánonként unatkozva a kanapén bekapcsolják a tévét, hogy megnézzék, mi megy az ESPN-en, és elkezdenek fogadni, csak mert éppen megy egy meccs. Ne kövesd a példájukat.

Ha már szert tettél egy kis nyereségre az általad ismert sportágakban, és ráéreztél arra, hogy hogyan működik a fogadás, itt az ideje, hogy más sportágakra is kiterjedj, és lemásold azokat a stratégiákat, amelyek a legjobban működnek nálad.

Tanuld meg kezelni a pénzed

A hozzáértő bankroll-kezelés az egyik legnagyobb tényező, amely elválasztja a győztes fogadókat a vesztesektől.

Amikor belevágsz a sportfogadásba, egy alapvető pénzkezelési stratégiát kell kidolgoznod a bankszámlád kezelésére. Nem érdemes az érzéseid alapján döntened.

Fejlessz ki egy egyszerű stratégiát a pénzed kezelésére, és tartsd magad ehhez a rendszerhez.

Most már tudod

Most, hogy végigolvastad ezt a cikket, már nem vagy egy kezdő sportfogadó.

Az alapokat lefektetve, itt az ideje, hogy megvizsgálj néhány más témát a sportfogadás 101-es útmutatóinkban. Mjad következő lépésként nyithatsz egy sportfogadási számlát, amit ingyenesen megtehetsz, és érezz rá a fogadási esélyekre.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Térköveznek, parkolókat alakítanak ki, rendbe teszik a kosárlabdapályát.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.