Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Férfi sneaker – időtlen lábbeli, amely sosem megy ki a divatból

| 2022. 07. 28. | 18:54:00
XXX
Férfi sneaker – időtlen lábbeli, amely sosem megy ki a divatból
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A különféle sneakerek már elég régóta a mindennapjaink részét képezik. Szinte nem is tudunk elmenni sehová úgy, hogy legalább egy valaki lábán ne lássunk egy párat virítani. Ezen viszont egyáltalán nem csodálkozhatunk, hiszen ezek a lábbelik nem csupán rendkívül fiatalosak és mutatósak, de roppant kényelmesek is. Ha viszont mégis hiányoznának a ruhatárunkból, akkor joggal merül fel a kérdés, hogy milyen sneakert vásároljunk? Továbbá mivel érdemes viselnünk azt? Az alábbiakban viszont segítünk neked megspórolni az ezzel járó fejtörést.

Milyen anyagú sneakert éri meg választanunk?

Ezt két tényező határozza meg: az egyik az időjárás, a másik pedig a saját izzadásunk mértéke. Ha szeretnénk beújítani egy párat a különféle férfi sneakerek közül, akkor ezeket érdemes számba vennünk. A különféle bőr sneakerek többsége jól szellőzik, tehát a nyári melegben is nagyszerű viseletet jelenthetnek. Azonban ha tudjuk magunkról, hogy izzadósabb a lábunk, akkor jobban tesszük, ha nyáron inkább kerüljük ezeket. Ilyenkor a vékonyabb, vászon anyagú sneakerek közül érdemes választanunk, amelyek könnyen szellőznek és nem mellesleg ugyanúgy mindenhez felvehetőek az egyszínű modelljei, mint a bőrből készült darabok. A legjobb, ha természetes vászon anyagút választunk a kevert, műszálas fazonok helyett.

Milyen színű sneakert nézzünk ki magunknak?

Írhatnánk azt, hogy a kedvenc színűnket, viszont ez nem teljesen így van. A sneaker általában pont egy olyan lábbeli, amit a gyakran viselünk. Hordjuk városba, egyetemre, munkába – sőt, még üzleti tárgyalásra is. Felvesszük kiránduláshoz a kopottabbakat, és persze akkor is felkapjuk, ha épp nincs kedvünk mást előkeresni. Ebből adódóan még a legelegánsabb férfi bőr sneaker is univerzális darabbá válik előbb vagy utóbb. Ezért a legjobb, ha a színét az általánosan viselt ruháink árnyalataihoz igazítjuk. Ha alapvetően szeretjük a sötétebb árnyalatokat, akkor egyértelmű, hogy ne egy fehér sneakerrel törjük meg a sort, ami szinte rikítana egy ilyen szett esetében. A legjobb a fekete, ha viszont a földes színeket preferáljuk, akkor egy szép sötétbarna modell lesz a megfelelő választás. A lényeg, hogy mindig a leggyakrabban hordott színekhez válasszuk meg a sneakerünket.

Mivel viseljük kedvenc sneakereink?

A sneakerek gyakorlatilag bármilyen ruházat mellé nagyszerű viseletet jelentenek. Ha a színharmónia megvan – ahogyan azt korábban is említettük – akkor nem lehet probléma. Ma már a fiatalabb generáció köreiben elterjedt sportos elegancia hevében, még olyanok is akadnak, akik öltöny mellé húzzák fel kedvenc sneakerüket. Természetesen ez még nem annyira elterjedt viselet. A legáltalánosabb összeállítás, amivel laza, urban stílusú megjelenést kaphatunk a sneaker plusz farmernadrág kombináció. E mellé pedig egy elegánsabb szabásvonalú póló vagy ing eléggé visszafogott, mégis stílusos szettet ad ki. Ha pedig szükségünk volna pár divatosabb farmerre, akkor érdemes szétnéznünk az alábbi linken, a MODIVO kínálatában: https://modivo.hu/c/ferfiak/ruhanemu/farmerek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Orbán Viktor: Magyarországnak ki kell tartania
Orbán Viktor: Magyarországnak ki kell tartania
Magyarország egyik fél oldalán sem avatkozik be a háborúba - mondta.
Hirdetés
Hirdetés
Szexuális erőszak a Blaháné utcán: tagad az egyik vádlott
Szexuális erőszak a Blaháné utcán: tagad az egyik vádlott
Hencidáról érkezett a két férfi Debrecenbe szórakozni...
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Földes két utcájában is aszfaltoznának
A vízelvezetést is megoldanák.
Európában a magyarok kapják a legolcsóbban az áramot és földgázt
Finn cég végzett összehasonlító felmérést.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
A legjobb dolgok sokszor pont abból sülnek ki, ha a régi jó megoldásokat az új tudással bővítjük.