Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az ideális méretű és típusú kabinbőrönd

| 2022. 07. 15. | 12:25:00
XXX
Az ideális méretű és típusú kabinbőrönd
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A kézipoggyász tulajdonképpen egy nem lélegző utastárs, mely rendkívül fontos feladatot lát el minden utazás során. Éppen ezért érdemes nagy figyelmet fordítani arra, hogy megtaláljuk a tökéletes kabinbőröndöt a repüléshez.

Légitársaságonként eltérő méret 

A méretkorlát biztosítja, hogy az utasok táskái biztonságosan tárolhatóak legyenek a fej feletti tárolókban. A kézipoggyásszal való utazás legnagyobb előnye, hogy saját kezűleg vihetjük a holminkat anélkül, hogy a légitársaságra bíznánk azokat, ahol esetleg a bőrönd elveszhet vagy megrongálódhat. Válassz strapabíró bőröndöt a Holidayshop.hu webáruház széles kínálatából, hogy ne kelljen aggódnod poggyászod tartóssága miatt!

A repülőtérre felvihető poggyász mérete légitársaságonként változik. A normál felvihető méret átlagosan 56 cm x 36 cm x 23 cm, mely azonban gyakran változhat, ezért érdemes alaposan tájékozódni róla az utazást megelőzően. A legtöbb légitársaság lehetővé teszi, hogy egy kézipoggyászt és egy személyes tárgyat vihessünk magunkkal, melyeknek be kell férnie az előttünk lévő ülés alá.

Milyen a jó kabinbőrönd?

A súlyhatárt átlépve bizony kellemetlen, nagy összegű felár fizetésére kötelezhetnek minket, ezért jó, ha már a bőrönd kiválasztásánál is résen vagyunk. Minél kisebb a bőrönd alapsúlya, annál több fér bele vakációhoz készülődés során, így érdemes eszerint választani.

Mint minden utazási kellék esetében, mindenkinek más a véleménye a legjobb poggyász típusáról és márkájáról. A legjobb vételnek azonban az számít végső soron, amelyik megfelel a saját igényeinknek. Ha folyamatosan úton vagyunk, érdemes befektetni egy tartós bőröndbe, amely képes lépést tartani a gyűrődéssel. 

Szerencsés, ha a bőrönd négy kerékkel van felszerelve, mely gyorsabb és fáradtságmentesebb utazást biztosít. Így ugyanis alig kell erőt kifejtenünk a poggyász gurítása során, míg a két keréknél való húzás izomlázat okozhat másnap.

Praktikus szempontok

Utazás során minden holmink prioritás szerint kerüljön elpakolásra. Így értelemszerűen az iratok, útlevél, személyi igazolvány és pénztárca minél elérhetőbb helyen foglalnak helyet. Éppen ezért szerencsés, ha a bőrönd rendelkezik néhány kisebb vagy nagyobb zsebbel. Laptopok, tabletek, fényképezők és egyéb elektronikai cikkek szállításához pedig jó, ha van egy kipárnázott rész, amely megvédi holmijainkat az esetleges ütésektől.

Bőröndünk tartalmának védelme érdekében fontos az is, hogy feltüntessük rajta nevünket és elérhetőségeinket egy bőröndcímke segítségével. A reptéri pakolás során a fedélzeten ugyanis számos hasonló színű, mintájú, típusú bőrönd kerülhet egymás mellé a fenti tárolókba. Könnyen előfordulhat, hogy véletlenül kicserélődik egy-egy poggyász, ilyenkor pedig jó, ha értesíthetjük az eredeti tulajdonost.

Böngészd végig a Holidayshop.hu webáruház széles bőröndkínálatát, és szerezz be minden szükséges kelléket a kényelmes vakációhoz!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.