Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ajándékötletek filmek rajongóinak

| 2022. 07. 12. | 11:46:00
XXX
Ajándékötletek filmek rajongóinak
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hamarosan itt egy újabb ünnep? Gondot okoz, hogy mivel lepje meg szeretteit karácsonykor, születésnap vagy névnap alkalmából? Ajándékozna valami szépet egy különleges évfordulóra? Akkor a filmes apróságok remek megoldást nyújthatnak azoknak, akik imádják a mozikat. Ebben a cikkben különlegességeket mutatunk be, amivel nem tud mellélőni. 

Meglepetések a filmekért rajongóknak

A DC rajongóknak egy Pamutlabor Pólónyomda filmes ajándék biztosan nem okoz majd csalódást. Néha ugyanis még Batman is tart egy kis pihenőt, amikor nem a bűnüldözéssel foglalkozik. Ilyenkor felveszi magára a puha és kényelmes pólóját, pulcsiját, és néz valami izgalmas filmet. Az egész napos munkát követően mindenkinek jól esik egy kis lazítás, azonban mindezt szigorúan stílusosan érdemes megtenni. A bűnözők várhatnak, a legnagyobb hősöknek is jár egy kis nyugalom és szabadság!

A Marvel univerzum rajongóinak szintén lehetősége van beszerezni valami különlegeset. Mikor Thanos megérkezett a Földre, hogy minden követ megszerezzen, akkor egy olyan hatalomra tett szert, amivel a valóságot bármikor a kedvére alakíthatja. Most lehetősége van megajándékozni barátját vagy családtagját egy Marvel hősös aprósággal, felsővel, bögrével, esetleg egy vászontáskával. Ezzel lehetővé téve, hogy a barátja, ismerőse, rokona hatalmas mennyiségű kávéval töltse meg azt a bizonyos poharat. 

A Star Wars világa

Biztosan Ön is ismeri a híres Millennium Falcon-t. Amikor egy igazi Star Wars rajongó talál egy különleges filmes ereklyét, akkor nem is kell tovább keresgélni. A Pamutlabor Pólónyomdánál bőven találni egyedi ajándéktárgyat a filmmel kapcsolatban. 

Válogathat a párnahuzatok, a telefontokok, illetve farmerdzsekik között egyaránt, egy Star Wars fannak szinte mindegy, hogy mivel okoz neki örömet. Próbáljon meg olyan apróságot találni, amivel a másik még nem rendelkezik, így garantáltan nem lesz csalódás a vége.

Persze a különlegességek között találni az interneten elektronikai dolgokat is, mint például egy USB kábeles egyedi lámpát, amiért szinte minden rajongó csak kapkodni tud. Ha tehát ideális karácsonyi ajándékot keres, akkor ezek között biztosan talál megfelelő darabot.

Harry Potter varázslatos világa

Ki ne ismerné a Harry Potter csodálatos világát, amely már több mint 20 éve van jelen az életünkben? Nemcsak a fiatalok életében játszik szerepet a varázsvilág, hiszen a 30-40-es korosztály is ismeri és kedveli a Harry Potter filmeket. 

Ha tehát a filmhez kapcsolódó meglepetést keresne, akkor nem kell tovább keresnie! A Pamutlabor Pólónyomda filmes ajándéktárgyai között bőven találhat Roxfortos, Harry Potter karakteres ajándékot. Ott van például a Dobbys pólók sokasága, de vásárolhat Pitonos, illetve Hollóhát, Griffendél vagy éppen Hugrabug logós felsőt egyaránt. 

Ezt követően érdemes körbenézni a bögrék, a vászontáskák, a párnahuzatok, illetve a kutyaruhák között is. Nemcsak a szerettét, hanem annak kedvencét is meglepheti egy kis aprósággal. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Völner-Schadl-ügy: megszólalt az ügyészség
Völner-Schadl-ügy: megszólalt az ügyészség
Hangsúlyozzák, nem lettek tények kihúzva a vádiratból.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Letették a logisztikai csarnok alapkövét Ebesen
A cégcsoport érdekeltségein keresztül már Debrecenben is jelen van. Zöld és lakosságbarát.
Tíz újabb Mercedes váltja a korábbi Volvókat Debrecenben
A számok alapján sokkal több 6-14 éves készül használni a közösségi közlekedést, mint az ingyenesség előtt.
Ingyenes jogosítvány – egy debreceni autósiskola szemével
Az új intézkedés a közlekedési kultúrán javíthat, de nem jelent jelentős kiadáscsökkenést.
Keresztje lett Biharkeresztesnek a sok iparűzési adó
Kopogtatnak újabb beruházók a kisvárosban, az ipari területre alkalmas hely azonban elfogyott.
Szőnyeget vennének a Hotel Lyciumba
Az Aquaticum Debrecen Kft. pályázata.
Pert nyert a Forbes a Hell cég ellen, azaz le lehet írni a milliárdos tulajdonosok nevét
2019-ben a személyiségi jogok megsértése miatt nyújtottak be keresetet a bíróságra.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
A főispán és a polgármester a szakképzés jelentőségét hangsúlyozta.
 Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
A több mint 100 millió forintos beruházással elkészült új SPAR szupermarket március 21-én nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt Hajdúböszörményben. A Baltazár Dezső utca 8-16. szám alatti fejlesztés révén 20 fő foglalkoztatására teremtett lehetőséget a vállalat.
Ami a világűrben zajlik, arról Debrecenben tudnak
Ami a világűrben zajlik, arról Debrecenben tudnak
Innovációs Laboratóriumot avattak az NI Hungary debreceni telephelyén.
Hirdetés